Urmează mai multe dezvăluiri despre extratereștri?

Recomandă prietenilor:

Ian Greenhalgh de la VeteransToday comentează pe marginea descoperirii recente despre un semnal radio primit din direcția unei stele aflată în constelația Hercules. De fapt, descoperirea a fost făcută pe 15 mai 2015 de către astronomi ruși. Se pune întrebarea: de ce tocmai ACUM a fost difuzată această știre, mai ales prin mass-media occidentală?

Ceva mai devreme, cu numai câteva săptămâni în urmă, o altă știre pe aceeași temă a fost preluată “en-gros” de mass-media. Este vorba de descoperirea unei planete foarte asemănătoare cu Terra, din sistemul Proxima Centauri. Dar, cât de “asemănătoare” este, de fapt?

2016083101a

Planeta, botezată Proxima Centauri b, are mărimea Terrei. Această planetă este situată într-o zonă „ospitalieră pentru viață”, sau zona Goldilocks, permițând prezența apei în stare lichidă pe suprafață, condiție necesară vieții.

Datorită apropierii sale, „Proxima b ar putea fi prima exoplanetă (planetă aflată în afara sistemului nostru solar) care urmează să primească o vizită a unei sonde în cazul în care umanitatea va reuși să dezvolte tehnologia necesară”, a declarat pentru AFP Julien Morin, unul dintre autorii studiului. Sistemul Alpha Centauri este cel mai apropiat sistem stelar de Sistemul Solar, fiind aflat la o distanță de aproximativ 4,35 ani-lumină de Terra.

Ei bine, cam astea ar fi “detaliile” care au inundat presa occidentală. Ceea ce nu se spune însă, este că deocamdată se cunoaște masa minimă a planetei Proxima Centauri b, așa încât este prea devreme să spunem că este o planetă stâncoasă, sau gazoasă (cum e Jupiter). În plus, apropierea mare face ca steaua Proxima Centauri să bombardeze această planetă cu radiații intense, în mod continuu.

2016083101b

Evident, avem de-a face cu o “inflamare” nejustificată pe acest subiect, deoarece planeta are un ciclu anual de numai 11 zile (față de 365 cât are Terra), cerul ar putea să fie roșiatic, iar expulzările continue de radiații periculoase de la Proxima Centauri ar face ca să nu existe condiții de viață precum avem pe Pământ.

Revenind la ciudatul semnal, în anul 2015 cercetătorii ruși de la radio-telescopul RATAN-600 al observatorului situat în nord-estul Mării Negre, au recepționat o transmisie neobișnuită în domeniul microundelor, mai exact pe frecvența 11 GHz (lungimea de undă de 2,7 cm) provenind de la o stea asemănătoare cu soarele, numită HD 164595, situată în constelația Hercules.

“Nimeni nu spune ca acest semnal provine de la o civilizație extraterestră, dar în mod sigur merită un studiu aprofundat”, a declarat Paul Gilster pentru website-ul Centauri Dreams. Steaua HD 164595 are o planetă care se rotește în jurul său, dar cu o durată a revoluției de numai 40 de zile, ceea ce înseamnă că suprafața planetei este prea fierbinte pentru a fi locuibilă (după standardele umanității).

Desigur, programul SETI de căutare a semnalelor de acest fel, ciudate, a găsit în decursul timpului mai multe astfel de evenimente interesante, și este foarte posibil ca de data asta semnalul să fie rezultatul unui eveniment natural, cum ar fi o ejecție de masă coronară a acelei stele, sau chiar să fie vorba de un semnal militar provenind de pe Terra care a declanșat detecția observatorului.

“Pe scurt, este mai degraba un caz la fel de neinteresant și obișnuit ca toate cele de până acum”, declară Eric Korpela, astronom la SETI Berkeley, citat de Vox. El continuă: “Dar, desigur, a fost preluat de mass-media. Reporterii nu prea au cunoștințe din care să-și dea seama că nu prea e ceva neobișnuit, dar ei au puterea să propage această știre, și o fac”.

După cum se poate observa, se pare că mass-media a început o adevărată vânătoare de senzațional, și vrea să ne “hrănească” cu ideea că urmează cu siguranță să descoperim extratereștri, undeva, acolo, departe, în Univers. Acesta este efectul tuturor știrilor de gen, care creează o așteptare printre consumatorii de mass-media.

Pe de altă parte ne putem aminti despre senzaționala declarație a Prim-Ministrului Rusiei, Dmitri Medvedev, care afirma că Putin deține un întreg dosar despre acțiunile extratereștrilor chiar aici, pe Pământ.

“Vă declar pentru prima și ultima oară. Odata cu valiza ce conține codurile pentru armele nucleare, președintele Rusiei a primit și un dosar Top Secret despre prezența extratereștrilor pe Pământ. Raportul este întocmit de către Serviciul Special care se ocupă de controlul extratereștrilor pe teritoriul țării noastre. Puteți obține informații mai detaliate vizionând documentarul [nu filmul artistic cu același nume – nota AIM] intitulat Men in Black. Cât de mulți extratereștri se află printre noi nu vă pot spune deoarece ar începe panica”, a declarat Medvedev în clipul transmis de televiziunea REN TV:

 

Constatăm fără nici un dubiu, că omenirea este “hrănită” aproape zilnic cu astfel de idei despre normalitatea existenței extratereștrilor. Distingem aici două direcții antagonice: una în care povestea pare că se întinde pe o durată mare de timp deoarece extratereștrii se află la mare distanță pe o planetă foarte depărtată (conform “filmului” oferit de mass-media occidentală cu perseverență), iar o a doua direcție este aceea că extratereștrii deja se află pe Pământ de mai mult timp, ei sunt numeroși, dar încă omenirea mai are de așteptat pentru că oficializarea acestui anunț ar declanșa o mare panică în rândul oamenilor.

Aceste direcții sunt menționate și de Corey Goode în seria documentarului Cosmic Disclosure (difuzat online prin Gaia TV), în care el arată că există o grupare ce vrea să promoveze dezvăluiri totale despre extratereștri (care există de foarte mult timp pe Terra și în sistemul nostru solar), care însă duce negocieri și tratative pentru a determina și restul grupărilor de putere de pe Pământ ce doresc numai dezvăluiri parțiale și foarte “diluate” în timp (pe 100 de ani) justificând că “omenirea nu este încă pregătită”.

Dezvăluiri totale

Planurile pentru dezvăluirile totale pe tema extratereștrilor, stabilite de o parte a Programelor Secrete Spațiale (ce sunt derulate în afara planetei) au ca scop eradicarea sclaviei moderne în toate formele în care ea există la ora actuală pe Pământ (începând cu sistemul monetar ce fabrică bani care nu au acoperire reală în nimic material), publicarea tuturor informațiilor ascunse până acum pentru populație, publicarea tehnologilor suprimate (ce includ obținerea facilț de energie gratuită din substratul numit aether), și înființarea unui tribunal internațional al Adevărului și Reconcilierii care să se ocupe de faptele criminale ale așa-zisei elite a Iluminaților.

Dacă acest plan va fi dus la îndeplinire, odată cu tonele de adevăr ce vor fi la dispoziția publicului va fi imposibil ca să se mai poată institui vreo formă de sclavie. În mod evident, gașca de criminali psihopați care își face mendrele pe Pământ acționează continuu și foarte perseverent, pe mai multe planuri, ca să oprească punerea în aplicare a acestui plan, și – în schimb – își desfășoară proprile măsuri pentru a promova un plan de dezvăluiri parțiale și care se vor “întinde” pe 100 de ani.

Dar, pentru cei care habar nu au despre toate aceste comploturi și manipulări ale așa-zisei elite a Iluminaților (ce au denumit planul lor ca fiind Noua Ordine Mondială) care au adus planeta în această stare de sclavie modernă, toate aceste planuri par extrem de atractive! De ce? Pentru că așa au fost planificate să pară. Au scopul să aducă un “consens” în rândul populației, împăcând grupurile care știu ceva mai mult despre asta, în timp ce imensa majoritate a celor care sunt neștiutori va fi păcălită și ea acceptând această nouă formă avansată de neo-feudalism în era spațială.

Conform acestui plan abil orchestrat de a se dezvălui numai anumite aspecte, dar niciodată adevărul întreg, vor începe dezvăluiri în cascadă, într-un ritm foarte bine controlat, ce vor continua 100 de ani.

Dezvăluirile parțiale au început de mai mult timp, și continuă să modeleze opiniile publicului. Aceastea vin sub formă audio-vizuală (filme SF, spectacole TV, jocuri video), dar și sub formă de idei specifice comunității științifice care servesc acestui scop (vezi comunicările din partea NASA).

Cum va arăta “cascada” de dezvăluiri parțiale?

Atunci când planul așa-zisei elite a Iluminaților va fi pus în mișcare, va părea că adevărul a găsit, în sfârșit, o cale spre public: se vor dovedi zeci de ani de fraude bancare uluitoare, vor fi arestați criminali de război și criminali împotriva umanității, conspirația de la 11 septembrie va fi probată pentru public, OZN-urile vor fi explicate ca aparținând unor proiecte secrete militare ce au fost dezvoltate fraudând bugetul oficial, și va fi instaurat un mecanism de “iertare” a datoriilor, aplicat în masă.

Ei bine, pentru imensa majoritate a populației care habar nu are de adevărurile mai mari, toate aceste dezvăluiri ce vor veni în cascadă vor avea o putere de impact foarte mare, copleșitoare. Ei vor avea impresia că, în sfîrșit, Dumnezeu ne-a ascultat rugile. Dar toate acestea nu vor fi decât partea de adevăr necesară din planurile lor pentru ca restul de minciuni să poată fi acceptate ca adevăr. Doar astfel publicul poate fi păcălit în continuare.

Acest plan de limitare a dezvăluirilor va aduce în discuție numai nivelele de bază ale Programelor Secrete, și nu va spune absolut nimic despre cele peste 900 de grupuri extraterestre care fac negoț cu diverse facțiuni Pământești, nimic despre cei peste 60 de milioane de oameni care au fost transformați în sclavi (într-un mod care pare inimaginabil) în timpul anilor 1960 când numeroși oameni de știință au dispărut definitiv din viața publică de pe Pământ, nimic despre sutele de mii de oameni care, anual, sunt de negăsit deorece devin victime ale traficului de ființe umane și sunt vânduți unor grupuri extraterestre, nimic despre adevărata putere colosală a conștiinței colective a umanității și capacitatea acesteia de a modifica condițiile și evenimentele de pe Pământ, nimic despre uriașa fraudă a transhumanismului, nimic despre macabra Inteligență Artificială care a luat în stăpânire mințile slabe ale unor figuri publice, etc.

2016083101c

extraterestru reptilian de tip White Draco (imagine artistică după dezvăluirile lui Corey Goode)

Pe scurt, planul de dezvăluiri parțiale nu este decât o nouă formă de sclavie și control mental ale populației, o formă ceva mai sofisticată și mult mai greu de descoperit ulterior. Este doar o altă încercare a așa-ziselor elite despotice de a își menține controlul criminal asupra umanității, umanitate care deja dă semne de trezire accentuată. Gruparea Illuminati va reuși să facă asta doar dacă societatea va accepta un plan de “tehnologizare” și chiar de “îmbunătățire” a ființei umane prin inginerie genetică (așa-zisa îmbunătățire a ADN-ului uman) sau prin implanturi de forma unor cip-uri ce vor fi controlate de la distanță. Deși toate acestea vor fi promovate ca aducând mai multa “libertate”, de fapt va fi o intensificare a dependenței și a înlănțuirii omului față de așa-zisele elite.

Deja în mediile așa-zis “alternative” se propagă intens ideea (care pare să fie acceptată de către cei slabi) că Occidentul a avut parte de cei 100 de ani ai săi, și din moment ce nu a reușit să asigure bunăstarea umanității, acum ar fi rândul Orientului să beneficieze de cei 100 de ani în care să-și pună în aplicare planurile de administrare a planetei.

Dar, sclavia rămâne sclavie, chiar dacă nu mai provine din Occident, și chiar dacă pare mai ușor de acceptat.

 

4,106 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Interesant.
Ce părere ai despre articol?
  • Interesant 
  • Extraordinar 
  • Util 
  • Plictisitor 
  • Eronat 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "Urmează mai multe dezvăluiri despre extratereștri?"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Urmează mai multe dezvăluiri despre extratereștri?

de Florentin Udrescu durată: 8 min
0
Free Web Hosting