Hillary Clinton – „salvată” cu extratereștri?

Recomandă prietenilor:

Un document secret dezvăluie planul de salvare pentru înscăunarea candidatului Hillary Clinton la Casa Albă, deși intențiile reale de vot ale americanilor sunt tot mai mult îndreptate către Donald Trump. Documentul a fost elaborat de compania Benenson Strategy Group la solicitarea Fundației Clinton, și arată că Hillary Clinton este în derivă (judecând după cifrele unui sondaj intern al Benenson S.G.) datorită neîncrederii americanilor în imparțialitatea mass-mediei din SUA care se reflectă atât în segmentul de știri cât și în cel de sondaje (prin manipularea pentru decredibilizarea lui Trump).

Documentul analizează o serie de scenarii de salvare a situației, concepute cu scopul de a re-aduce pe linia de plutire percepția publicului despre Hillary Clinton, și recomandă unul denumit FIRESIGN (semnul de foc – engleză) care este de fapt o înscenare a unei invazii extraterestre folosind tehnologie holografică avansată.

Documentul de șapte pagini este intitulat „Program de salvare” și a fost scris săptămâna trecută, fiind dezvăluit pe 18 octombrie 2016 de grupul Anonymous într-un fragment video disponibil pe YouTube (vezi mai jos), și preluat după câteva zile de Before it’s news, un website puțin credibil datorită reputației sale de a publica informații a căror acuratețe este scăzută.

Așadar, faimosul document este REAL?

Conform propriei descrieri de pe site-ul Benenson S.G., compania este specializată în „consultanță de cercetare strategică ce cuplează expertiza în limbaj cu cercetări inovative pentru a furniza variante ale căror singure răspunsuri sunt cele care conduc spre brandul dvs.”

Documentul este marcat cu siglele Benenson S.G. și Clinton Foundation.

2016102301b

Benenson S. G. a lucrat în trecut împreună cu Clinton Foundation pentru a derula sondaje interne (private, ne-publice), așa după cum Fox News a anunțat pe 16 octombrie 2016 într-o știre despre WikiLeaks. Joel Benenson, fondatorul grupului de cercetare, este „strategul-șef al campaniei prezidențiale din 2016 a lui Hillary Clinton” (Fox News). Iată ce se mai cunoaște despre el:

El este Directorul Executiv al Benenson Strategy Group, o firmă de consultanță strategică, fiind ÎN PREZENT consultantul în domeniul comunicării și sondajelor de la Casa Albă (administrația OBAMA). El a mai oferit serviciile sale de consultanță strategică unor senatori, guvernatori și primari americani, ca și unor companii puternice aflate în topul Fortune 500. El a fost responsabilul cu sondajele în campania din 2006, când democrații au câștigat înapoi majoritatea în Camera Reprezentanților. Benenson este de asemenea fondator al companiei iModerate Research Technologies, iar în ianuarie 2015 a fost angajat de Hillary Clinton ca strateg, alături de Robby Mook.

Documentul intitulat Program de salvare folosește date dintr-un sondaj de uz intern derulat pe 2021 de americani. După ce analizează atât punctele forte cât și slăbiciunile campaniei prezidențiale a candidaților Clinton și Trump, concluzionează că tendința pentru Clinton este una puternic în scădere, în ciuda eforturilor evidente ale mass-mediei de a-l pune pe Trump într-o lumină nefavorabilă prin așa-zisele dezvăluiri despre femeile victime ale sale.

Documentul își începe analiza astfel:

În acest moment Donald Trump beneficiază atât de entuziasmul cât și de împrejurările favorabile. Neincrederea publicului în mass-media reduce considerabil impactul campaniei. Pe măsură ce se apropie ziua scrutinului, cifrele favorabile lui Hillary Clinton s-au prăbușit la cele mai mici valori (12 %) în ceea ce-i privește pe cei nehotărâți, iar Donald Trump își consolidează susținerea publică (97 % din respondenții care se identifică a fi Republicani se declară entuziaști sau foarte entuziaști în legătură cu votul pentru Trump).

Una dintre afirmațiile cele mai uluitoare din acest document este următoarea:

Surprindem cu îngrijorare faptul că circa 70 % din votanții pro-Trump sunt foarte conștienți de toate tacticile de manipulare a votului deja cunoscute și folosite. Această situație necesită schimbări severe de strategie, în perspectiva lunii noiembrie 2016.

Această situație este confirmată de știrile apărute în media alternativă care arată că la adunările populare la mitingurile organizate în favoarea lui Hillary participă doar un număr foarte scăzut de americani, prin urmare este plauzibil ca cifrele avansate oficial să fie serios umflate pentru a creea iluzia unui entuziasm popular în favoarea lui Clinton.

Documentul continuă cu analizarea cifrelor unor sondaje de uz intern, care arată că situația pentru Clinton este defavorabilă. La final, concluzionează că „votanții pro-Trump sunt aproape de neoprit”, și că „publicul și-a pierdut încrederea în sondajele oficiale” care acum sunt privite doar ca mijloc de propagandă, după cum arată următorul extras:

2016102301c

Documentul Benenson mai arată că mass-media oficială și-a pierdut legitimitatea, și că oamenii se informează mai ales din alte surse (cum ar fi rețelele sociale), conform următoarei diagrame:

2016102301d

Pentru a remedia situația, documentul analizează o serie de „opțiuni de salvare”, și începe cu o listă de variante ne-recomandate ce cuprind diverse scenarii de tip steag-fals / înscenare: „Amurgul roșu” (invazie străină), „Ploaia de Cobalt” (atac cu radiații X), război civil, virusul ZIKA, etc…

2016102301e

Însă varianta recomandată este FIRESIGN (semnul de foc) prin care se folosește o tehnologie holografică special concepută ce permite obținerea unui efect puternic emoțional de gen religios, după cum se arată în extrasul următor:

2016102301f

Opțiunea FIRESIGN recomandată de Benenson constă în a creea iluzia unei invazii extraterestre, fapt ce ar permite instalarea unei situații de urgență în care alegerile prezidențiale 2016 ar fi declarate anulate de către Obama, iar odată cu încheierea scenariului de invazie Obama va inmâna puterea prezidențială lui Hillary Clinton. Să reamintim că Benjamin Fulford a informat ca alegerile din SUA se vor anula, deși din alt motiv (renunțarea lui Hillary pe motive de sănătate).

Documentul arată că de apropape 20 de ani Departamentul Apărării și NASA și-au coordonat eforturile în cadrul unui proiect secret numit FIRESIGN ce folosește o tehnologie holografică specială cu scopul de a creea un efect emoțional și psihologic similar celui religios în populațiile inamice pentru a le subjuga fără violență prin supunere voluntară. Tehnologia folosește lasere de foarte mare putere pentru a proiecta imagini cvasi-reale pe stratul de sodiu din atmosfera superioară aflat la o altitudine de 100 km. Imaginile proiectate astfel pot fi foarte mari (sute și mii de km pătrați), se pot mișca și pot părea complet reale, tridimensionale.

Aceste efecte vizuale vor avea un impact mărit asupra victimelor prin folosirea concomitentă a unor emisii de radiații electromagnetice de foarte joasă frecvență ELF care atacă zone specifice aflate în cortexul prefrontal ce au rolul de a face posibile experiențe psiho-emoționale de gen religios. În anumite teste limitate, subiecții au fost copleșiți atât pe coordonata vastității (ca percepție) cât și pe cea a nevoii de acomodare cu realitatea experienței, rezultând incapacitatea de a reacționa exterior, lipsa de focalizare exterioară, și o puternică transformare a echilibrului psiho-mental.

2016102301g

Dr. Michael Salla de la ExoPolitics arată că multe elemente din acest Program de salvare par să fie o analiză corectă a situației reale din campania electorală 2016 a candidatei Hillary Clinton, bazate pe premisele unei neîncrederi populare crescânde în sondajele publicate prin mass-media oficială pe acest subiect. Tehnologia FIRESIGN este însă destul de bine cunoscută pentru cercetătorii din domeniul OZN și exopolitică, fiind discutată sub numele de Proiectul Raza Albastră (Project Blue Beam).

Cu toate aceste argumente favorabile ce dau o credibilitate acestui document, există multe inadvertențe evidente: documentul folosește o siglă veche din anul 2012 a companiei Benenson S. G. și o adresă poștală incorectă (falsă) a sediului din Washington al acestei companii.

Aceste discrepanțe evidente par, la prima vedere, să indice un fals. Totuși este destul de posibil ca documentul să fie real, dar aceste discrepanțe să fie în mod expres folosite în cadrul documentului pentru a fi asigurată astfel o aparență de falsitate în cazul scăpării documentului în afara audienței pentru care a fost elaborat (strategii Benenson S. G. și coordonatorii de campanie ai lui Hillary Clinton).

Deși acest document secret ce cuprinde Programul de salvare a campaniei lui Hillary Clinton este posibil să fie un fals, este la fel de posibil ca el să fie autentic. În acest ultim caz, se pare că Hillary Clinton va fi nevoită să se lase „salvată” de extratereștri prin acceptarea de către echipa sa de campanie a înscenării acestei false invazii extraterestre, posibilitate care explică DE CE subiectul OZN și extratereștri este prea des prezent în campania canditatei Hillary Clinton prin șeful de campanie John Podesta.

Din această perspectivă, menținerea subiectului OZN & extratereștri pe întreaga durată a campaniei se justifică numai prin eventuala pregătire a scenariului descris în documentul Benenson S. G. (înscenarea unei false invazii extraterestre). Această posibilitate era avută în vedere de foarte mult timp, după cum arată mărturia lui Carol Rosin (colaboratoare a celebrului Wernher von Braun).

Așadar, să ne așteptăm oare la un „spectacol” de lumini și manipulare psihotronică, totul cu scopul de a o propulsa pe Hillary la Casa Albă printr-o „manevră” administrativă semnată de Obama?

 

1,424 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Interesant.
Ce părere ai despre articol?
  • Interesant 
  • Extraordinar 
  • Util 
  • Plictisitor 
  • Eronat 

Recomandă prietenilor:

1 Comment on "Hillary Clinton – „salvată” cu extratereștri?"

  1. Mi-am pus si eu intrebarea: de ce s-a folosit in acel document sigla cea veche a Benenson? Daca documentul este fabricat si fals, atunci era mai normal sa foloseasca sigla actuala, cea care se gaseste pe internet… Singurul motiv pentru asta ar fi urmatorul: ca sa poata exista suspiciunea de fals (deci sa poata fi „aruncate la gunoi” toate informatiile din document) si astfel Benenson sa fie la adapost. Asta ma face sa cred ca cel putin o parte din informatii sunt corecte si reale, iar ele provin – poate – de la Benenson.

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Hillary Clinton – „salvată” cu extratereștri…

de Florentin Udrescu durată: 6 min
1
Free Web Hosting