VIDEO: OZN-uri în direct la TV

Recomandă prietenilor:

Când doar un om raportează autorităților că a văzut un OZN, întâmplarea trece neobservată. Când Obiectele Zburătoare Neidentificate sunt observate de un grup mic de oameni există un oarecare interes, dar comentariile sunt rezervate. Însă altceva se întâmplă atunci când OZN-urile sunt văzute de milioane de oameni într-o transmisiune TV în direct.

În exemplele următoare observați diverse înregistrări ale unor programe TV transmise în direct care au surprins zborul unor OZN-uri. Deși unii încă mai speră ca pot oferi credibilitate cu explicații de genul „planeta Venus” sau „balon meteorologic”, este evident că în aceste înregistrări video suntem martorii unor zboruri OZN. Desigur, asta nu înseamnă neapărat că aceste OZN-uri sunt extraterestre, pentru că cel mai probabil ele aparțin celebrei forțe stelare secrete Solar Warden (deconspirate de britanicul Gary McKinnon care a obținut acces la calculatoare securizate ale NASA și ale Centrului Spațial Johnson), sau aparțin vreunui alt program spațial secret.

Trebuie să recunoaștem că probabilitatea ca astfel de evenimente să fie filmate este foarte mică. Dar, din moment ce ele există înregistrate, înseamnă că zborurile OZN sunt mult mai dese decât ne-am aștepta. Mai există posibilitatea, deloc neglijabilă, ca astfel de zboruri să fie efectuate cu un scop demonstrativ, astfel încât cât mai mulți oameni să se obișnuiască cu realitatea OZN-urilor. Tu, când ai privit cu atenție cerul, ultima dată?

 

1,648 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Eronat.
Ce părere ai despre articol?
  • Eronat 
  • Extraordinar 
  • Interesant 
  • Util 
  • Plictisitor 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "VIDEO: OZN-uri în direct la TV"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

VIDEO: OZN-uri în direct la TV

de Florentin Udrescu durată: 1 min
0
Free Web Hosting