Despre AIM

Despre noi

Active Information Media (pe scurt, AIM) este un magazin online şi o resursă de informaţii (agenţie de informare) unde sunt examinate şi puse în discuţie chestiuni şi subiecte presante şi de actualitate.

Avansând materiale de calitate, cercetări şi anchete verificabile şi un conţinut informaţional de interes public într-o forma liberă şi pe înţelesul tuturor, noi credem că cititorii noştri vor fi mai bine informaţi şi vor lua decizii în cunoştinţă de cauză în legătură cu probleme care ne afectează pe noi toţi.

Milioane de oameni, desi au o viaţă activă, sunt îngrijoraţi de direcţia ţării noastre şi de politica sa. Avem nevoie de informaţie valoroasă, de încredere, şi capabilă să ducă la o schimbare profundă în societate, şi anume, o informaţie „activă”. Înlocuirea răului cu binele se poate face numai cu oameni activi, capabili să se mobilizeze atât pe ei cât şi pe ceilalţi.

Piaţa mass-media este din ce în ce mai mult acaparată de mesaje comerciale, sau focalizată pe divertisment, în detrimentul unei abordări profunde care să furnizeze informaţii „active”. Această tendinţă are ca rezultate o uniformizare a informaţiei, atât în formă cât şi în conţinut, şi scăderea încrederii publice în mass-media. Deşi există mii de resurse pe internet care oferă un bogat conţinut de interes public, majoritatea acestora rămân ascunse atât cercetătorilor experimentaţi cât şi utilizatorilor de internet ocazionali.

Prin publicarea unor materiale speciale şi de inspiraţie superioară, alături de critici aspre, rapoarte, anchete şi analize pline de o informaţie concretă şi valoroasă, punem accentul pe soluţii pozitive şi realizabile la problemele actuale agravante. Suntem dedicaţi adevarului şi dreptăţii, şi găsirii unor modalitati de a trece de barierele impuse de generaţie, specificităţi etnice şi religioase sau convingeri personale.

Mass-media de propagandă, ca orice grupare care caută profitul economic, tratează informaţia ca pe un bun comercial: tot ceea ce se vehiculează este destinat să aducă un profit (financiar, politic sau de influenţă). Informaţia nu mai este în slujba tuturor, oamenii sunt îngrădiţi, sunt ţinuţi în dezinformare, şi astfel sunt uşor de păcălit. De câte ori nu aţi cumpărat un produs numai pentru că v-a fost prezentat la radio sau televiziune? De aceea se spune că informaţia este putere.

AIM acţionează ferm împotriva iresponsabilităţii mass-mediei corporatiste (de propagandă). Magazinul nostru online este proiectat pentru a vă servi dvs. ca ghid de informare, fie că sunteti oameni obişnuiti, lideri politici sau jurnalişti. De aceea numele nostru este AIM.

1,225 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email

Copyrighted Image

Free Web Hosting