Omul se pregătește să devină ființă galactică

Recomandă prietenilor:

Începutul secolului XXI a fost marcat de o serie de transformări apărute la nivel planetar și de dezvăluiri uluitoare. Printre acestea se numără și informații despre potențialul uriaș nebănuit al omului și despre apariția zorilor unei noi trepte de evoluție spirituală a omenirii. Omul este chemat să-și redescopere dimensiunea reală, cosmică, renunțând la vechile tipare în care este obișnuit să-și trăiască viața.

Ce este un om galactic? Toate fiinţele născute ca oameni pe această planetă sunt de fapt oameni galactici, pentru că această planetă, la fel ca toate planetele locuite, a fost însămânţată de una sau mai multe rase galactice. Cu alte cuvinte, adevăraţii strămoşi ai omului nu provin din această lume!

Dar de ce nu au fost oamenii învăţaţi despre acest lucru? Există o multitudine de motive, dar cel mai important este acela că cei născuţi aici sunt de acord să uite, la naştere, cine sunt ei cu adevărat. Acest acord este făcut astfel încât omenirea să poată experimenta o renaştere, o trezire. Şi această trezire are potenţialul de a transforma omenirea, aici şi acum, revelând „amprenta originară” a sinelui nostru galactic.

Ce este această „amprentă originară” galactică? Ea este corelată cu ADN-ul uman. La început, ADN-ul oamenilor avea 12 lanţuri organice, pe bază de cristale, iar această configuraţie originară le conferea nemurire şi puteri considerate acum ca fiind uluitoare. Dar, cum de a ajuns ADN-ul uman la starea actuală, cu doar 2 lanţuri organice, pe bază de carbon? Există mai multe motive, dar mai importantă este întrebarea dacă oamenii pot reactiva acest ADN originar şi să devină din nou oameni galactici. Răspunsul este da! Şi aceasta sunt chemați să facă acum, în această perioadă pe care o traversăm!

În primul rând, începând din 1961, sistemul nostru solar a intrat într-o imensă centură fotonică, care scaldă planeta noastră în raze gamma puternice. Iar în 2012, Pământul a început să treacă prin cea mai densă porţiune din această centură. În plus, în decembrie 2012, sistemul nostru solar a început un nou ciclu stelar de 13.000 de ani. Toate aceste evenimente cosmice coincid cu zorii unei noi ere, atunci când planeta noastră se mută din constelaţia Peştilor în cea a Vărsătorului. Aceasta este ceva ce se petrece doar o dată la 2000 de ani!

Dar cum anume evenimentele cosmice sunt corelate cu ADN-ul uman? Fiecare eveniment cosmic poarta „marca proprie” de radiaţii gamma. În ceea ce priveşte razele gamma este cunoscut faptul că, atunci când ADN-ul absoarbe astfel de radiații, un semnal codat este trimis la ADN să evolueze până la următorul ordin superior de existenţă. Radiaţia gamma oferă omenirii posibilitatea unei înnoiri a ADN-ului. Practic, razele cosmice sunt conectate cu ceea ce oamenii de ştiinţă au numit drept „resturile ADN-ului”, care reprezintă mai mult de 95% din ADN-ul uman. Așadar există o mulţime de loc pentru dezvoltare!

Dar mai există și un alt indiciu care arată că acesta este momentul potrivit pentru ca ADN-ul uman să evolueze: marile minţi ale timpului nostru au reuşit în sfârşit descifrarea mesajelor codificate lăsate pentru noi pe această planetă de strămoşii noştri galactici. Aceste mesaje codate pot fi găsite în ruinele a mii de civilizaţii antice pe tot globul. Un mesaj pentru umanitate ce trebuie descifrat este secretul prin care putem stăpâni gravitaţia şi magnetismul – un secret care este revelat numai atunci când o rasă poate demonstra că este gata să evolueze, exercitând astfel o putere incredibilă.

1,429 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Extraordinar.
Ce părere ai despre articol?
  • Extraordinar 
  • Interesant 
  • Eronat 
  • Plictisitor 
  • Util 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "Omul se pregătește să devină ființă galactică"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Omul se pregătește să devină ființă galactică

de Florentin Udrescu durată: 3 min
0
Free Web Hosting