UPDATE: Miliardarul globalist Soros se află în spatele protestelor anti-Trump

Recomandă prietenilor:

Miliardarul globalist George Soros manipulează și agită mulțimile prin MoveOn.org – un website ce-i aparține și prin care își duce la îndeplinire planul de a o înscăuna la Casa Albă pe Hillary Clinton, deși alegerile din SUA au fost câștigate de Donald Trump. MoveOn.org este portavocea planurilor lui Soros, și ne arată că nenumăratele proteste stradale americane în care este manifestată nemulțumirea față de alegerea lui Donald Trump nu sunt DELOC un răspuns organic, normal și firesc social, ci sunt elemente ale unui plan foarte bine pus la punct de George Soros prin care se urmărește implementarea celebrelor „Revoluții Colorate” („marca” specifică a acțiunilor globalistului Soros) chiar în SUA.

UPDATE: George Soros și alți miliardari s-au întâlnit în Washington, pentru o conferință de 3 zile, în spatele ușilor închise, pentru a redirecționa fonduri cu scopul de a lupta împotriva lui Donald Trump (16 noiembrie 2016).

Cel puțin 10 mari orașe americane au fost agitate de protestele declanșate de instigatorii lui Soros: Chicago, New York, Los Angeles, Philadelphia, Boston, Washington, Portland, St. Paul, Seattle, și altele, conform publicației USA Today.

Pentru a discerne adevărul din spatele acestor proteste aparent sociale, este necesară o analiză detaliată a situației. Organizația afiliată de Soros MoveOn.org a dat publicității recent următoarele:

Americanii se adună împreună în sute de manifestații pașnice ale solidarității, rezistenței și soluționării rezultatelor alegerilor

Sute de americani, cateva zeci de ONG-uri se vor aduna pașnic la Casa Albă și în alte orașe din SUA ca să ia atitudine împotriva misoginiei, rasismului, islamofobiei, și xenofobiei. În această noapte (9 noiembrie 2016 – prima zi după alegeri) mii de americani se vor reuni în adunări pașnice în afara Casei Albe și în alte orașe americane, ca urmare a rezultatelor alegerilor prezidențiale. Adunările, organizate de MoveOn.org și aliații săi, vor afirma o continuă respingere a bigotiei, xenofobiei, islamofobiei și misoginiei lui Donald Trump și vor demonstra hotărârea noastră de a lupta împreună pentru o Americă ce o credem posibilă. În doar două ore de la această chemare la acțiune, membrii MoveOn au creat mai mult de 200 de adunări pe tot cuprinsul SUA, iar numărul lor continuă să crească.

Acum încep să apară relatări de la multe proteste de acest fel în care se arată că există un efort substanțial de coordonare prin care aceste proteste sunt stârnite și menținute, și nicidecum nu sunt reacții sociale normale ale americanilor îngrijorați de soarta SUA (după cum anunță manipulator mass-media americană). Fotografii din Austin, Texas arată autobuzele cu care așa-zișii protestatari au ajuns la locul adunării, ceea ce arată că a fost necesară o strategie de planificare pentru ca aceștia să fie aduși la locul protestelor.

Este cu totul surprinzător faptul că acest grup de acțiune condus de ONG-urile Soros organizează în mod activ proteste de stradă după alegerile prezidențiale pe care NIMENI nu le-a contestat! Nimeni nu a arătat că alegerile sunt fraudate, sau au fost făcute acțiuni ilegale în timpul procesului electoral. Pur și simplu ei, acești protestatari, sunt nemulțumiți de rezultatul alegerilor, și agită mulțimile de oameni pentru a participa la proteste și a nu accepta rezultatul alegerilor. Cu alte cuvinte, „vrem să votăm până iese cine trebuie”. Pentru un ONG care militează pentru democrație, iată că acțiunile lor arată cu totul altceva. Iată ce scria zilele trecute MoveOn.org:

Acesta este un dezastru. Ne-am luptat cu tot sufletul să evităm această realitate. Dar acum s-a ajuns aici. Noul președinte-ales și cei mai activi suporteri ai lui amenință milioane dintre noi și pe cei apropiați nouă. Ambele Camere ale Congresului au căzut în mâinile Republicanilor. Intrăm într-o eră de profunde provocări, o eră de pericole pentru comunitășile noastre. În acest moment noi trebuie să avem grijă de noi înșine, de familiile noastre, de prietenii noștri, inclusiv Latino-americanii, femeile, imigranții, refugiații, oamenii de culoare, musulmanii, cei din comunitățile LGBT, și mulți alții. Vrem să fie clar că vom continua să luăm atitudine.

Dar poate cea mai absurdă parte a acestor proteste este aceea ca președintele-ales Trump nu a luat încă nici măcar o singură decizie de politică prezidențială, ba chiar întreaga parte în care el dorește interzicerea musulmanilor a fost ștearsă de pe site-ul lui de campanie la doar câteva ore după aflarea rezultatului alegerilor.

Organizația Stângistă este una dintre cele afiliate la Fundația pentru o Societate Deschisă a lui Soros. Toate aceste organizații afiliate lui Soros de pe tot cuprinsul lumii sunt foarte strâns conectate cu recentele Revoluții Colorate, printre care amintim Primăvara Arabă. Conform unui raport din Noua Perspectivă Orientală:

Cele trei documente date publicității arată că Soros este efectiv „păpușarul-șef” care trage toate sforile în Kiev. Branșa Ucrainiană a Fundației lui Soros, denumită Fundația pentru Renaștere Internațională a fost activă încă din 1989 în Ucraina. Soros a donat prin această fundație peste 100 milioane de dolari către ONG-uri ucrainiene începând cu doi ani înainte de căderea Uniunii Sovietice, contribuind activ la crearea condițiilor economico-sociale ce au permis independența Ucrainei față de Rusia în 1991. Chiar Soros a recunoscut că a finanțat protestele care au condus la instaurarea actualului guvern.

Fundațiile lui Soros au fost adânc implicate în Revoluția Portocalie din Ucraina, care a avut ca efect instaurarea regimului corupt, dar pro-NATO, al lui Victor Iușcenco (a cărui soție americană a activat în Departamentul de Stat al SUA). În anul 2004, la doar câteva săptămâni după succesul instaurării lui Iușcenco la Președenția Ucrainei (datorat activităților Fundației Renașterii Internaționale a lui Soros), iată ce scria Michael McFaul în Washington Post (McFaul este specialist în organizarea „revoluțiilor colorate”, iar mai târziu a fost numit ambasador al SUA în Rusia):

Oare americanii s-au amestecat în afacerile interne ale Ucrainei? Da. Agenții americani care exportă influența SUA preferă o altă denumire pentru activitățile lor, și anume asistență democratică, promovarea democrației, ajutor pentru societatea civilă, etc. Dar activitățile lor, oricum ar fi numite, au ca scop să influențeze schimbărole politice în Ucraina.

UPDATE: Michael McFaul a primit interdicție de a călători pe teritoriul rus, fiind plasat pe lista de sancțiuni a Kremlinului după ce a servit timp de doi ani – între anii 2012 și 2014 – ca ambasador al Statelor Unite la Moscova. McFaul susține că interdicția are legătură cu relațiile apropiate pe care le are cu președintele Barack Obama, precum și cu Hillary Clinton. De asemenea, fostul ambasador american se pregătea să viziteze Rusia ca parte a „eforturilor de tranziție a puterii” pentru Hillary Clinton, înainte de victoria republicanului Donald Trump.

UPDATE 2: AVAAZ, o altă organizație finanțată de Soros, a devenit la fel de activă. Iată mai jos un extras dintr-un mesaj email primit ÎN LIMBA ROMÂNĂ, care atestă implicarea directă a acestui ONG în inflamarea protestelor anti-Trump:

20161113a

Pentru cei familiarizați cu activitățile Fundațiilor pentru o Societate Deschisă ale lui Soros din Europa de Est și din toată lumea, începând cu anii 1980, nu mai este o surpriză faptul că așa-zisele proiecte de construire a democrației din Polonia, Rusia, Ucraina, etc. din anii 1990, i-au facilitat afaceristului Soros sa spolieze efectiv fostele țări comuniste, să le acapareze bogățiile, conform relatărilor din Noua Perspectivă Orientală.

În timpul campaniei electorale din 2016, Soros a donat 25 de milioane USD pentru Hillary Clinton. Conform procedurilor standard de operare în cadrul strângerii de fonduri pentru campania lui Hillary Clinton, aceste donații indică relația de simbioză și favoruri între miliardar și suita sa de marionete politice de pe tot cuprinsul globului.

Ca un fel de testament al puterii controlate de Soros, ce a ieșit la lumină datorită faimoaselor mesaje email ale Democraților, există unul ce a fost transmis de către miliardarul globalist George Soros și destinat lui Hillary Clinton în perioada când ea era Secretar de Stat, și care arată că Hillary este o marionetă a lui Soros.

2016111201bÎn arhiva de mesaje email ale lui Hillary Clinton, există unul cu titlul Neliniște în Albania, în care Soros îi explică lui Clinton că trebuie rezolvate urgent două chestiuni. El apoi îi ordonă Secretarului de Stat Hillary Clinton să facă în așa fel încât întreaga comunitate internațională să ceară demisia primului ministru Berisha, și să numească apoi ca mediator (al situației din Albania) un înalt oficial european. Arătând cât de mare este influența sa pe coridoarele puterii, Soros îi oferă lui Clinton trei nume din care ea să aleagă. Deloc surprinzător, Clinton se conformează și alege pe unul din cei trei recomandați de Soros, anume pe Miroslav Lajcak.

Să nu vă lăsați păcăliți de evenimentele ce le vedeți discutate în mass-media, pentru că ele sunt orchestrate abil de către o elită politică miliardară ce caută să răstoarne voința democratică populară a Americii prin declanșarea unei așa-zise revoluții în America. Formula de succes a lui Soros a fost suficient de mult testată și perfecționată de-a lungul istoriei în cazul multelor națiuni, iar acum se pare că el are în vizor chiar SUA!

727 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Extraordinar.
Ce părere ai despre articol?
  • Extraordinar 
  • Interesant 
  • Util 
  • Plictisitor 
  • Eronat 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "UPDATE: Miliardarul globalist Soros se află în spatele protestelor anti-Trump"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

UPDATE: Miliardarul globalist Soros se află în spatele protest…

de Florentin Udrescu durată: 7 min
0
Free Web Hosting