Sfârşitul medicinei: a fost descoperită o superbacterie rezistentă la TOATE antibioticele cunoscute

Recomandă prietenilor:

În curând, încrederea oarbă în eșuata industrie farma v-ar putea costa viaţa
Este interesant de observat modul în care civilizaţiile ajung să colapseze și cum ere de aparentă mare ingeniozitate se prăbușesc într-un final. De la descoperirea penicilinei de către Alexander Fleming în 1928, industria chimică a medicinei a promis umanităţii că toate bolile noastre vor fi vindecate prin medicamente prescrise de doctori.

Ni s-a promis că diabetul, cancerul, bolile de inimă şi chiar Alzheimer-ul vor fi vindecate pe măsură ce industria farmaceutică descoperă substanţele chimice adecvate pentru tratament. Dar astăzi ajungem să realizăm că substanţele chimice ale industriei farma nu ne vindecă… ci adesea ne condamnă la grave îmbolnăviri sau chiar la moarte.

Superbacteriile sunt bacterii rezistente la antibiotice. Cu alte cuvinte, ele sunt imune la substanţele chimice produse de marea industrie farma pentru a le distruge şi apar în urma unei administrării excesive a antibioticelor existente. Dacă ataci bacteriile cu substanţe chimice suficient de mult timp, bacteriile vor dezvolta imunitate biologică la substanţele chimice respective. Se petrece în mod automat şi face parte din mecanismele de supravieţuire dezvoltate de Natură, la nivel celular. Problema pentru noi, oamenii, este faptul că este suficientă o singură mutaţie pentru a face inutil un întreg spectru de antibiotice.

2016092101b

Pe măsură ce bacteriile devin din ce în ce mai rezistente faţă de substanţele toxice ale industriei farma, rând pe rând eficienţa terapeutică a antibioticelor intră în colaps. Substanţele chimice ale industriei farmaceutice cad ca piesele de domino, fiind depăşite de inteligența moleculară a Mamei Naturi. Pentru a preveni o „apocalipsă a superbacteriilor”, companiile producătoare de medicamente şi spitalele au ţinut ca rezervă o substanţă chimică – colistin – ca ultimă linie de apărare împotriva superbacteriilor. Acesta este medicamentul care este folosit când toate celelalte dau greş… este ultima opţiune când un pacient este literalmente mâncat de viu de bacteriile rezistente la antibiotice.

De curând a apărut informaţia că s-au format bacterii rezistente la colistin. O femeie de 49 de ani din Pennsylvania, SUA, a fost diagnosticată cu o infecţie determinată de o bacterie rezistentă la acest antibiotic. Informaţia a fost răspândită de mass-media principală. Acest aspect arată că era antibioticelor chimice a ajuns la un inevitabil sfârşit. Industria farmaceutică nu va mai putea să vă salveze de la infecţiile cu bacterii superrezistente pe care ea însăși le-a făcut să apară.

Cei care au încredere oarbă în industria farma şi în substanţele ei chimice, nefolositoare, vor muri cu milioanele

Aceste aspecte nu sunt numai alarmante, ci reprezintă chiar o apocalipsă medicală. Dacă această superbacterie rezistentă la colistin generează o pandemie, milioane de oameni vor muri din cauza infecţiilor în timp ce doctorii obedienţi industriei farmaceutice vor sta pe margine, cu mâinile în sân, întrebându-se ce se petrece.

2016092101c

Iar ceea ce se petrece este faptul că giganţii medicinei chimice – industria farma – s-au mulțumit în ultimii 50 de ani să încaseze bani din vânzările aceloraşi antibiotice care au dat naştere acestei apocalipse medicale. Ei au profitat de impunerea administrării de antibiotice chiar atunci când oamenii nu aveau nevoie de ele, iar medicii au fost mituiţi în mod curent (de către industria farma) pentru a maximiza numărul de reţete emise pentru antibiotice. Toți aceștia şi-au umplut buzunarele: companiile producătoare de medicamente, farmaciile şi doctorii.

Dar microorganismele s-au apărat sistematic, pe nesimțite, faţă de toate antibioticele cunoscute, cu care este foarte uşor de luptat, pentru simplul motiv că sunt substanţe chimice izolate, purificate. Însă este foarte greu de luptat împotriva antibioticelor naturale (cum ar fi usturoiul) deoarece acestea conţin o gamă foarte largă de molecule din plante. Acestea le permit antibioticelor naturale să atace celulele microbiene prin mai mulţi vectori biologici în acelaşi timp. Pe de altă parte, substanţele chimice farmaceutice, izolate, nu sunt deloc sofisticate. Ele îmbibă organismul pacientului cu o doză consistentă dintr-o singură substanţă chimică. Ca rezultat, bacteriile dezvoltă cu uşurinţă sisteme de apărare împotriva acestor substanţe chimice.

Ca rezultat al tuturor acestor aspecte, trăim acum într-o lume în care spitalul este probabil cel mai periculos loc unde te-ai putea afla în societatea modernă. Poţi fi omorât de o colonoscopie! Nu din cauza procedurii în sine, ci din cauza contaminării bacteriene care poate apare datorită utilizării unor instrumente incomplet sterilizate sau pe care se află diferite astfel de superbacterii.

Conform Pharma Death Clock, site ce prezintă numărul de decese din 1 ianuarie 2000 până în prezent provocate de industria farma, mai mult de 1,2 milioane de oameni mor în fiecare an din cauza infecţiilor spitaliceşti. Datele arată că un număr impresionant de 700.000 de oameni mor anual din cauza infecţiilor cu superbacterii, dar cifra ar putea fi, de fapt, mult mai mare, deoarece nu există un sistem de monitorizare globală a numărului victimelor şi deoarece unor decese cauzate de bacteriile rezistente la medicamente le sunt atribuite alte cauze. Prin descoperirea tulpinii rezistente la colistin în SUA, acest număr va creşte foarte mult.

Nu numai că spitalele sunt locul unde este cel mai posibil să contactăm asemenea infecţii mortale, dar este de asemenea locul în care fiecare dintre cei care lucrează acolo ignoră cu desăvârșire antibioticele adevărate care ucid superbacteriile.

Adevăratele antibiotice provin din natură şi nu există imunitate la ele

Ce sunt adevăratele antibiotice? Acestea sunt medicamente multifaţetate, din plante, pe care întreaga industrie coruptă a substanţelor farmaceutice şi medicamentelor le-a ignorat în mod deliberat cu scopul de a-şi proteja profiturile. Dar antibioticele pe bază de plante sunt cele mai puternice din lume şi acţionează asupra oricărei tulpini bacteriene descoperite până acum.

Chiar primul antibiotic, penicilina, a fost descoperit sintetizat în natură, de anumite specii de fungi (ciuperci), nu de om. Şi este unul dintre milioanele de compuşi chimici creaţi de Mama Natură care pot ucide superbacterii.

2016092101d

Plante obişnuite cum este usturoiul şi ghimbirul prezintă proprietăţi antibacteriene puternice, iar soluţii antibacteriene făcute din argint sau cupru sunt extrem de eficiente împotriva marii majorități a tulpinilor bacteriene cunoscute. Dar spitalele din America refuză să folosească aceste substanţe simple şi eficiente, pentru simplul motiv că nu pot fi patentate şi vândute cu un adaos de 50.000%. Astfel că ele sunt abandonate de către industria medicală… iar ca rezultat pacienţii mor cu sutele de mii.

Dacă superbacteriile vor invada spitalele, cei care au o încredere oarbă în chimicalele nefolositoare ale industriei farma vor plăti cu propria viaţă pentru această plasare greşită a încrederii lor. Cei care vor supravieţui superbacteriilor vor fi oamenii care se vor întoarce spre antibioticele naturale şi îi vor îndepărta pe medicii ignoranţi, cumpărați de industria farma.

Nu este dificil să creezi microbi rezistenţi la penicilină în laborator, expunându-i la concentraţii insuficient de puternice pentru a-i omorî”, a avertizat Alexander Fleming, cel care a descoperit penicilina, pentru care a primit în 1945 premiul Nobel pentru medicină. „Există pericolul ca omul ignorant să subdozeze administrarea cu ușurință, prin expunerea microbilor lui la cantităţi neletale pentru ei, şi astfel să îi facă rezistenţi.

Antibioticele sunt cele mai prescrise medicamente din întreaga lume pentru tratarea infecţiilor bacteriene. Dar aceste medicamente suprafolosite au multe efecte adverse. Ele omoară bacteriile prietenoase din tubul digestiv, dau peste cap sistemul digestiv, scad imunitatea şi dau naştere la apariţia de superbacterii care devin rezistente la cele mai puternice medicamente, ceea ce poate fi foarte periculos. În loc să se opteze pentru aceste substanţe periculoase şi care afectează sănătatea, se pot alege modalităţile mult mai uşoare şi ieftine pe care natura le furnizează. Probabil deja se ascund în frigiderul sau în cămara dvs.

Mult înainte ca antibioticele de astăzi să fie dezvoltate în laborator, oamenii foloseau zilnic anumite alimente şi plante medicinale pentru a se păzi de infecţii şi boli. Mulți dintre aceşti apărători naturali antibacterieni sunt încă în jurul nostru şi sunt folosiţi de vindecătorii holistici din întreaga lume. Printre aceşti apărători naturali se numără: oregano, din care se obține vestitul ulei de oregano, oţetul de mere, mierea, turmericul, usturoiul, extractul de seminţe de grepfrut, echinaceea, varza, uleiul de cocos presat la rece, alimente fermentate (murături, chefir, iaurturi etc.), argintul coloidal, uleiurile volatile naturale.

2016092101e

1,545 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Extraordinar.
Ce părere ai despre articol?
  • Extraordinar 
  • Interesant 
  • Util 
  • Eronat 
  • Plictisitor 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "Sfârşitul medicinei: a fost descoperită o superbacterie rezistentă la TOATE antibioticele cunoscute"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Sfârşitul medicinei: a fost descoperită o superbacterie rezis…

de Florentin Udrescu durată: 6 min
0
Free Web Hosting