Tehnologia Magrav Keshe poate asigura pacea planetară

Recomandă prietenilor:

Despre Mehran Tavakoli Keshe am mai scris în alte articole anterioare, dar iată câteva fragmente din seminariile organizate de Fundația Keshe, în care se arată câteva detalii semnificative din care înțelegem importanța acestei tehnologii: umanitatea are acum șansa de a renunța COMPLET la războaie și la arme, deoarece tehnologia oferită de Keshe face inoperabile orice arme și dispozitive de război. Așa cum subliniază domnul Keshe, oare se mai justifică cheltuirea a miliarde de dolari/euro/ruble/yuani pentru niște „jucării” inutile dar atât de scumpe?

„…Noi avem actualmente oportunitatea să transformăm cursul evoluţiei omenirii fără războaie şi fără arme. Dacă – şi eu vă pot arăta în mod practic aceasta, deoarece am testat-o în laborator – creaţi un astfel de câmp ce va acoperi o zonă militară, niciun glonţ nu va mai putea fi tras… Dacă puteţi bloca un asemenea câmp de forţă cu ajutorul a ceva atât de mic, niciun glonţ nu va mai putea fi tras nicăieri în Siria.

Cunoaşterea aceasta deja ne aparţine, ea se află în mâinile susţinătorilor Fundaţiei Keshe. Noi devenim astfel o forţă care poate transforma în bine cursul istoriei umanităţii, punând la dispoziția oamenilor aplicaţii paşnice. Acum haideţi să începem jocul! Să vedem în continuare modul în care cunoaşterea poate deveni o unealtă a păcii. Aţi văzut cât de repede poate un dispozitiv atât de mic să genereze un anumit câmp. Acum puteți înţelege cum au reuşit ruşii să defecteze cea mai puternică navă a americanilor: prin crearea prealabilă a unei triangulaţii. Două avioane aflate în spaţiu şi un submarin au creat acelaşi câmp ca şi sistemul pe care l-aţi văzut. Tehnologia le-a fost dată savanţilor ruşi de câţiva guvernanţi iranieni, şi ei (ruşii, n.red.) au folosit-o doar de două ori. Astfel, cea mai avansată navă americană a fost împinsă înapoi într-un port românesc, deoarece în acel spaţiu nu se mai putea realiza nicio comunicaţie. Din această cauză, 27 de ofiţeri de rang înalt au plecat, şi-au depus demisia, deoarece guvernul lor nu i-a putut proteja. Aţi putut vedea, ei aveau totul, însă sistemul lor de comunicații era inoperabil.

Acum, aşa cum am spus, noi întindem «mâna păcii» tuturor naţiunilor pentru a opri înarmarea și războiul. Putem lansa cele mai avansate rachete sau le putem face să explodeze pe rampa de lansare. Dacă sunt distructive pentru inamici, sunt distructive şi pentru voi (adică pentru cei care le lansează, n.red.). Aceasta este modificarea fundamentală a jocului, dar eu nu negociez pe la spate cu fiecare, ci o prezint în această expunere pentru toate naţiunile. Veniţi deci la masa păcii şi haideţi să înlocuim toate echipamentele militare cu o guvernare a păcii… Prin acelaşi proces, noi am oprit fabricile care produc tancuri şi le-am făcut apoi să producă piane, iar muzica a fost atât de frumoasă! Vă pot arăta imagini ale pianelor respective. Unul este încă la mine acasă, fiind făcut din carcasa unei rachete, care a devenit cutia unui pian care produce o muzică minunată. Noi venim cu această propunere pentru a doua oară. Domnule preşedinte Obama, veţi rămâne preşedintele despre care oamenii îşi vor aminti mereu dacă veţi apăsa butonul păcii şi veţi lăsa Fundaţia Keshe să inaugureze o nouă eră în SUA, să înceapă producţia de serie a ceea ce este binefăcător, dacă o veţi sprijini şi o veţi finanţa. Mâna mea se îndreaptă către liderii chinezi, preşedinte Xi; eu vă respect…, iar tăcerea mea vă spune restul.

2016101801b

Dacă veți reuşi să produceţi reactoare rotative eluzive sau bobine eluzive, veţi vedea că, poziţionându-vă în locul corect, va fi posibil să asigurați protecția zonei respective pe o rază de sute de kilometri, astfel încât chiar nave de război foarte avansate și focoase nucleare vor fi scoase din funcțiune.

Permiteți-mi să vă explic cum i-au blocat ruşii pe americani. Unii dintre voi aţi urmărit reportajele. Rușii au folosit două avioane, al doilea trecând pe deasupra navei americane. Momentul și poziția blocării pot fi alese în prealabil, utilizatorii acestei tehnologii plasmatice creând astfel un sui generis Triunghi al Bermudelor. Este atât de simplu!… Citiţi cu atenție știrile despre anihilarea celui mai avansat sistem (de comunicaţii, n.red.) din istoria navală americană de către două avioane ce au trecut apoi pe deasupra acestuia.

Acum imaginați-vă ce urmează. Cum putem aduce pacea în lume prin noua tehnologie? Prin utilizarea practică şi prezentarea aplicaţiilor paşnice ale acesteia, prin informarea publicului larg din întreaga lume cu privire la existența acestei tehnologii. Aceste demersuri vor deschide posibilitatea unei cooperări între națiuni în ceea ce privește programul spațial, fapt ce va permite întregii umanităţi să beneficieze de pe urma lui. Nu există altă alegere, deoarece astăzi cele mai avansate avioane americane pot fi oprite de oricine, dacă are atunci la dispoziție un reactor (este vorba despre un reactor Keshe, n.red.), pe care îl poate eventual agăța de un balon, şi după aceea puteți opri avionul chiar în zbor.

2016101801c

Preşedintele Obama a sunat ulterior guvernul iranian: «Putem avea jucăria înapoi?» Aşa am făcut din cel mai avansat avion de spionaj o banală jucărie… Noi am făcut din cele mai avansate avioane o jucărie pentru un preşedinte. De ce nu am putea face de acum înainte o jucărie și din alte avioane pentru celelalte naţiuni ale lumii? Observați cât este de simplu.

Având în vedere toate acestea, iată că tocmai de aceea, mâna mea se îndreaptă către liderii lumii, către Excelenţa sa, preşedintele Xi, către Excelenţa sa, preşedintele Obama, către Excelenţa sa, preşedintele Putin: veniţi acum la mine, la Fundaţia Keshe. Reinstauraţi imediat pacea… astfel putem transforma în bine din temelii cursul istoriei umanităţii.

Mă întreb, după toate acestea, cât de mulți lideri ai naţiunilor arabe mai sunt dispuși să cumpere cel mai avansat avion de spionaj de acum încolo? Mă întreb acum, când eu ştiu că un astfel de avion a devenit o jucărie, cine va mai vrea să cumpere o simplă jucărie și să-și angajeze după aceea poporul în împrumuturi financiare imense, pentru o perioadă de treizeci de ani? Este doar o banală jucărie foarte scumpă. Să nu uităm că aceste avioane de spionaj costă zeci de milioane.

Am făcut deja anunțul cu ani în urmă, că pot face un avion de luptă F-18 să devină o banală pasăre de metal pe pista forţelor armate aeriene. Acum puteţi înţelege fiecare cum este cu putință să se facă aceasta. Niciun sistem nu-i va mai funcţiona după aceea. Niciun sistem nu va mai fi operațional în interiorul său. Ca să paralizezi cea mai avansată navă militară din lume este o performanță care costă mai puţin de 10 dolari…

Iată acum, pun creionul aici și voi desena un cerc. Priviţi! După aceea, creionul nu va mai scrie. Aceasta ne arată cât sunt de puternice aceste câmpuri! Aşa lucrează în realitate plasma! Noi utilizăm în prealabil starea materială pentru a modifica după aceea starea plasmatică. Aceasta atrage după sine o înţelegere completă… Dar acest sistem nu lucrează doar la nivelul materiei, el operează, de asemenea, și la nivelul emoţiilor. Acest sistem revoluționar creează câmpuri de forţă puternice, care sunt plasmatice, şi apoi ele nu mai sunt subordonate materiei. Ele sunt atât de puternice, încât depăşesc cu mult starea materială, aşa cum de altfel aţi văzut că s-a petrecut în exemplul cu creionul…

În prima expunere vi s-a explicat că am dezvoltat tehnologia revoluționară în care starea materială a energiei, nano şi gans-ul se află la aceiaşi parametri, au aceeaşi putere, încât – în felul acesta – unul poate apoi să-l menţină pe celălalt, pentru ca celălalt să-şi mărească puterea.

Le dau tocmai de aceea un avertisment tuturor militarilor! Aţi fost foarte uimiţi cum am putut captura cel mai puternic avion de spionaj din lume… Sistemul respectiv de control este însă magnetic. Îl pornim, şi apoi voi nu vă veți mai vedea nava! Ea este și rămâne invizibilă pentru voi! Bine aţi venit la această nouă știință și cunoaştere spaţială! Sunteţi acolo… şi nu mai sunteţi acolo! În acest fel a fost capturat atât de ușor cel mai avansat avion american (n.red.: drona spion americană) de către forţele aeriene iraniene. Tehnologia revoluționară a plasmei este atât de puternică, încât toate actualele dispozitive militare par și chiar sunt foarte învechite în comparație cu ea.

Oficialii americani, veniți apoi la masă, la Bruxelles… m-au întrebat: «Ne puteţi spune cum aţi capturat cel mai avansat avion al nostru?» Prietenii mei militari americani, ruşi şi chinezi sunt cu toţii la fel de uimiți. Toate avioanele devin în felul acesta invizibile! Aceasta este frumuseţea tehnologiei revoluționare pe care am descoperit-o!

Vom aduce în felul acesta pacea pe Pământ prin avansul tehnologic formidabil la care am ajuns, nu prin frica de tehnologie, ci prin folosirea puterii ei benefice.

2016101801eÎn trecut a trebuit să am grijă la ceea ce spun despre liderii lumii, ca să nu distrug echilibrul precar al situaţiei politice de moment dintre cele 3-4 mari puteri ale lumii. Acum iată că suntem cu toţii în aceeaşi barcă! Pentru militarii chinezi prieteni, pentru armata americană, pentru cei mai buni prieteni din Rusia de la cel mai înalt nivel din Kremlin, cel mai avansat avion devine cu ușurință invizibil cu această nouă tehnologie plasmatică ce revoluționează din temelii știința. Pot face tot ceea ce vreau, dar care este totodată binefăcător, acolo unde este necesar, prin intermediul acestei noi tehnologii revoluționare. (Merită să ne întrebăm ce vom face în continuare?, n.red.) Vom cheltui în continuare din ce în ce mai mulţi bani pentru dezvoltarea sistemelor militare care sunt și rămân nefolositoare sau vom cheltui toți acești bani pentru noua tehnologie descoperită, pentru a promova neîntârziat pacea lumii? Noi trebuie să cooperăm și chiar să lucrăm cu militarii pentru a arăta că forţa lor poate fi întrebuințată mult mai bine pentru aplicaţii paşnice, decât pentru orice altceva care poate fi distructiv, nefast și dăunător! Putem considera că am început cu aceasta procesul de transformare a tuturor forţelor militare în forţe ale păcii…

Îl rog pe unul dintre colegii noştri din Fundaţia Keshe SUA, colonelul James Hanke: Duceţi imediat mesajul acesta la Casa Albă! Nu există altă alegere pentru planeta Pământ decât pacea!… Avem acum posibilitatea să transformăm cu toții – în mod fratern uniți – cursul evoluţiei umanităţii, fără războaie şi fără arme…“

Şi, în loc de încheiere afirm, aici și acum: acesta este doar ÎNCEPUTUL!

2016101801d

Fragment preluat de aici.

2,000 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Extraordinar.
Ce părere ai despre articol?
  • Extraordinar 
  • Interesant 
  • Plictisitor 
  • Util 
  • Eronat 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "Tehnologia Magrav Keshe poate asigura pacea planetară"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Tehnologia Magrav Keshe poate asigura pacea planetară

de Florentin Udrescu durată: 8 min
0
Free Web Hosting