Civilizația dependentă de petrol tocmai și-a început sfârșitul, dar nimeni nu a observat?

Recomandă prietenilor:

Deja unii dintre voi sunteți familiarizați cu tehnologia lui Keshe, care a publicat încă de anul trecut planurile detaliate ale unui dispozitiv hibrid folosit pentru a scădea consumul de energie electrică de la rețeaua publică de transport.

Astăzi veți afla despre un adevărat GENERATOR de energie electrică (care nu este conectat la nici un fel de sursă de electricitate), și care furnizează aprox. 4000 W de curent electric (suficient pentru necesitățile unei mici gospodării), fără a consuma nimic!

Paradoxul acestui dispozitiv este evident, dacă privim din perspectiva fizicii care se învață la școală. Se pare că rușii au avut un motiv foarte puternic pentru a invada Berlinul la sfârșitul celui de-al doilea război mondial: voiau să găsească adevăratele formule matematice descoperite de fizicianul Lorentz (depozitate într-una din clădirile din oraș), formule care fuseseră modificate pentru restul lumii. De aceea, teoriile fizice moderne, bazate pe varianta greșită a formulelor Lorentz, nu concep că poate exista un astfel de generator electric.

Lorentz descria prin formulele sale existența așa-numitului aether, un fel de substrat al întregii manifestări materiale din Univers. Ceea ce Einstein a numit vid, Lorentz numise aether. Ceea ce pentru Einstein era doar un gol, o lipsă, pentru Lorentz era o abundență. Deși Einstein a revenit, către sfârșitul vieții, recunoscând că substratul aether este absolut necesar în teoriile fizicii moderne (pentru a ieși din impasul în care se află și la ora actuală), noi suntem învățați că aether-ul nu există, și că a fost o greșeală a lui Einstein.

Revenind la subiect, îmi imaginez trei-patru asemenea generatoare că sunt suficiente pentru o locuință familială medie (cuptor electric, mașină de spălat și uscător electrice, aer condiționat și încălzire electrică), pentru asigurarea confortului fără a depinde de rețeaua de transport a energiei electrice.

 2016082901e

Implicațiile acestei tehnologii, pusă la dispoziție gratuit de către Mehran Tavakoli Keshe, sunt uriașe. Mă gândesc acum numai la iluminarea non-stop pe timp de noapte a autostrăzilor, la costuri incredibil de mici (practic, numai costurile de producție a generatoarelor Magrav – așa se numește tehnologia Keshe).

Imaginați-vă… veți putea să vă stabiliți oriunde, pentru că nu mai depindeți de rețeaua de electricitate. Veți putea să vă creșteți propriile legume și fructe, fără chimicale, să aveți irigații non-stop extrem de ieftin.

Aceasta este adevărata libertate de a trăi.

Această tehnologie conduce la eliminarea sărăciei, crearea de noi locuri de muncă (pentru fabricarea acestor generatoare și adaptarea vehiculelor de transport actuale pentru folosirea noilor generatoare Magrav), și eliminarea efectelor nocive ale rețelei de transport electric (datorită câmpurilor electromagnetice extrem de puternice).

Iată mărturia unui participant la una din conferințele demonstrative susținute de M.T. Keshe:

“Am văzut o demonstrație făcută de dl. Keshe, și el spunea atunci că un generator Magrav de mărimea unei cutii de Pepsi poate să asigure toată energia necesară punerii în mișcare a unui vehicul electric; mai mult, el a spus că se poate fabrica un mic generator Magrav de mărimea cheii de mașină, așa încât se poate purta în buzunar; ceaa ce este uluitor la aceste generatoare Magrav, este că ele nu se încălzesc aproape deloc deși furnizează puteri relativ mari pentru dimensiunile lor, și aceasta datorită nano-materialelor folosite; această caracteristică contrazice fizica învățată de noi la școală, și pot spune că ceea ce învățăm a fost modificat cu scopul de a menține umanitatea în sclavia dependenței de companiile petroliere și a celor de transport al energiei electrice. De aceea sfătuiesc pe toți cei care au îndemânare și se pricep la meșterit chestii electrice prin casă, să se aplece cu mare curiozitate asupra planurilor de construcție a acestor generatoare Magrav pe care Keshe le-a publicat gratuit.”

2016082901c

VeteransToday este o platformă online condusă de veterani din armata americană care și-au păstrat “conexiunile” în diversele medii militare, politice și tehnologice. Această echipă complexă de redactori, foști miltari și cercetători informează periodic despre evoluția prezentărilor Keshe. Mai jos este traducerea unui articol publicat pe 13 august 2016 care arată că omenirea tocmai a primit un cadou ce schimbă total “regulile jocului”, spre beneficiul întregii umanități.

Civilizația dependentă de petrol tocmai și-a început sfârșitul, dar nimeni nu a observat?

de Gordon Duff, redactor-șef Veterans Today

Este acesta sfârșitul civilizației bazate pe bani fără acoperire reală și pe petrol, sau este doar o înșelătorie – generatorul Keshe cutreieră America pe drumuri lăturalnice îndreptându-se către Casa Albă pentru o confruntare față-în-față.

Dispozitivul pe care îl vedeți în înregistrarea video de mai jos, construit de una din cele cinci echipe care testează noua tehnologie Keshe care va pune capăt dependenței de energia solară, nucleară și eoliană (și de petrol, gaze, cărbune), furnizează suficientă energie electrică pentru a asigura funcționarea mai multor aparate electrocasnice tipice dintr-o locuință.

Notă: compresoarele (unul extern și unul din dotarea frigiderului) fac parte activă din bucla de generare a curentului electric.

 

https://youtu.be/7Jf3tEB0QuU

Aici sunt aspecte care ajung până la legături cu societățile secrete, informatori ai Poliției și indivizi implicați în recrutarea de mercenari folosiți în atacuri teroriste (cele din Paris) dar și recenta crimă din Italia în care a murit unul dintre tinerii care lucrau în echipa Keshe. Dar, despre toate astea, ceva mai târziu, în acest articol.

Înregistrarea video de mai sus a fost solicitată de mine (Gordon Duff – Veterans Today), după ce o văzusem pe prima în care totul era pus pe o masă. Sunt genul de persoană care crede că oamenii sunt gata să facă orice pentru a atrage atenția, inclusiv a ascunde niște fire electrice pe sub masă.

La ora actuală se află în desfășurare un adevărat război informațional complex care are ca scop discreditarea și ridiculizarea tehnologiei Keshe denumind-o “fantezie”, cu toate că am confirmări de la DARPA și Boeing care obțin rezultate excelente folosind generatoare Magrav pe care speră să le pună pe nave maritime. Circulă un zvon conform căruia Boeing deține deja o dronă care zboară în atmosfera acestei planete fiind alimentată cu “fantezie”.

Această a doua înregistrare video poate și ea să fie falsă, așa că am apelat la o binecunoscută firmă de avocatură din Washington, secondată de o echipă formată din experți cercetători din domeniul electric care își construiesc propriul lor dispozitiv.

Ca o scurtă digresiune, se pare că toți acești ingineri electricieni sunt deja familiarizați cu acest fel de tehnologie. Așa că mă întreb: dacă știau de această tehnologie revoluționară (evaluată recent la suma de 1500 de trilioane de dolari, conform unei oferte scrise, semnată de guvernul Chinez, pe care eu insumi am vazut-o), oare de ce nu au luat banii?

Ei bine, redactorul științific al Veterans Today, fizicianul Jeff Smith spune că suntem în fața celui mai mare secret din toate timpurile moderne, care datează din 1880, pentru că pe atunci toată lumea știa că electricitatea este gratuită, conform cercetărilor sale prin arhivele Departamenului de Energie din SUA.

Apoi ajungem la celebra discuție dintre Tesla și finanțatorul (a se citi criminalul) J. P. Morgan. Dacă povestea este adevărată, și noi credem că este, Tesla îi spusese lui Morgan că are nevoie de finanțare pentru a construi o rețea mondială de distribuție a energiei electrice pe calea aerului (fără cabluri). Răspunsul lui Morgan:

“Putem să o contorizăm cumva?”

Așa cum ne arată istoria, Tesla a fost strivit, invențiile sale au fost furate de Edison, iar sclavia petrolului s-a instaurat în toată lumea.

Un secol mai târziu, 17% din umanitate nu are deloc electricitate, în timp ce 38% din noile proiecte de electrificare energetică derulate în Kenya, Ghana, și Nigeria sunt desființate în mod misterios de către FMI. Dacă îți planifici să te implici în asemenea proiecte acolo, asta îți poate dăuna grav sănătății, și chiar vieții, dacă înțelegi ce vreau să spun.

Revenind la filmare, am observat un cablu de împământare, și folosirea unor capacitori în circuitul cu compresorul frigiderului.

Ceea ce ați văzut în înregistrare, este acum încărcat într-o furgonetă care se îndreaptă către DC trecând prin Kentucky, Ohio, Pennsylvania, Maryland.

Pentru cei care află acum prima dată despre Keshe, vă spun pe scurt. S-a născut în Iran, a absolvit o universitate din Marea Britanie în domeniul fizicii nucleare, a lucrat pentru o companie de electricitate acolo apoi a fost angajat la Ministerul Apărării.

Apoi a părăsit Ministerul Apărării, anunțând tehnologia Magrav, pusă la punct de el. Marea Britanie a încercat să-l aducă înapoi, invitându-l la o discuție privată în care să-și prezinte tehnologia.

Apoi Keshe a primit o invitație de la familia regală din Belgia. Acolo, s-au aciuat de el un grup de ciudați care erau membri într-un cerc de pedofili care lucrau împreună cu Poliția belgiană, iar cu toții erau francmasoni.

Șeful grupului conduce un website anti-Keshe și, conform unor surse din spionajul francez, este implicat direct în recrutarea teroriștilor din recentele atacuri de la Paris, inclusiv episodul Bataclan.

Un alt blogger anti-Keshe lucrează împreună cu ei, și el se află la Paris. Acesta afirmă că este jurnalist. Din sursele noastre, de la cel mai înalt nivel, este vorba de un informator al Poliției, un tunisian, care “pescuiește” activiști pentru Poliție și care a ajutat la recrutarea criminalilor de la Bataclan. Poliția îl protejează, și se pare că au preferat să-și ucidă unul dintre colegi ca să-l protejeze pe acest tunisian.

Întregul grup este menținut împreună printr-o rețea de companii fantomă din Paris, care sunt controlate de francmasoni, iar toate aceste companii conduc la o anumită bancă “de investiții” din Bruxelles.

Dar, să revin la Keshe. Când au văzut ca nu a cedat nici la amenințări, atunci un echipaj al Poliției locale din Belgia a încercat să-l împingă de pe șosea, Keshe aflându-se în mașina sa împreună cu soția. În același timp trăgeau cu armele în ei, mai ceva ca în filme.

Keshe a plecat apoi în Italia, unde se află și acum.

Cu toate acestea, cu câteva săptămâni în urmă a avut loc uciderea lui Fabio Alonzo și a logodnicei sale. Tânărul de 24 de ani care făcea parte din echipa italiană de cercetători a lui Keshe, a plătit cu viața.

Fabio se afla în autoturism împreună cu logodnica sa, Natalie, și au fost împinși de pe șosea de 3 camioane semi-trailere conduse de albanezi, care – culmea – primiseseră acceptul de a conduce prin Italia! Când au fost angajați detectivi particulari pentru a cerceta evenimentul, poliția locală l-a amenințat pe Keshe. Fabio este mort, iar cauza nu pare a fi accidentul, ci parcă ar fi fost bătut cu un levier. Natalie este în comă, sub protecția poliției, dacă asta folosește la ceva…

Surse de la cel mai înalt nivel dintr-o organizație anti-teroristă NATO ne-au facilitat accesul la unele dosare pe acest subiect. Poliția locală din orașul italian Bari, locul unde s-a petrecut accidentul, conduce operațiunile de contrabandă din portul local, ca parte a Mafiei, și ajută Statul Islamic prin consulatul Tunisiei din Milano (și serviciile secrete israeliene). La Milano se fac documente de identitate care le permit așa-zișilor “refugiați” tunisieni (a se citi teroriști) să circule liber prin Italia, ca cetățeni ai Uniunii Europene.

Apoi aceste celule ale terorismului călătoresc spre Paris, având documente “în regulă”, fiind gata să își facă treaba pe tot cuprinsul U.E.

Cine sunt, de fapt, “păpușarii” aici? Voi ce credeți?

In tot acest timp omul nostru este cu furgoneta sa, îndreptându-se spre Ohio.

Pentru cei care ați urmărit înregistrarea video, am o întrebare: credeți că pe sub dalele de beton ale aleii din curtea sa a ascuns cumva vreun cablu conectat la sursa de energie electrică a casei sale, sau demonstrația chiar este începutul sfârșitului sclaviei moderne?

Traducere și adaptare după Veterans Today

Pentru referință, deoarece Gordon Duff amintește de filmarea originală, iată mai jos versiunea subtitrată în limba română.

Primul generator adevărat cu tehnologie Magrav, care oferă aproximativ 5 kW de energie electrică utilă, fără să fie conectat la reţea, ci doar colectând din mediu energia plasmatică şi convertind-o în energie electrică!

https://www.youtube.com/watch?v=zSI0-YZwpB8

 

3,145 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Extraordinar.
Ce părere ai despre articol?
  • Extraordinar 
  • Eronat 
  • Interesant 
  • Util 
  • Plictisitor 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "Civilizația dependentă de petrol tocmai și-a început sfârșitul, dar nimeni nu a observat?"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Civilizația dependentă de petrol tocmai și-a început sfârș…

de Florentin Udrescu durată: 9 min
0
Free Web Hosting