OZN care distruge un satelit militar israelian pe rampa de lansare

Recomandă prietenilor:

UPDATE: În mod halucinant, compania SpaceX afirmă oficial (23 septembrie 2016) că deține dovezi conform cărora „motivul exploziei a fost o fisură în rezervorul cu heliu al rachetei”. Iată cât de jos a ajuns respectul pentru știință, pentru oameni, dacă o companie din acest domeniu care se vrea serioasă, poate să iasă în public cu o asemenea inepție. Heliu este un gaz INERT, ce nu poate să explodeze – este motivul pentru care dirijabilele folosite încă din secolul trecut utilizează Heliu în loc de Hidrogen (după tragedia survenită în urma exploziei celui mai mare dirijabil german, Hindenburg, care era umplut cu Hidrogen). Aceste proprietăți ale gazului Heliu se învață la școală!

O rachetă operată de compania aerospațială privată SpaceX a explodat joi (1 septembrie 2016) pe rampa de lansare din Cape Canaveral – Florida, în timpul unui test. Racheta transporta un satelit israelian de comunicații Amos-6. Deși mass-media s-a rezumat la a spune ca Facebook a fost nevoit să se folosească de satelitul Amos-6 pentru a oferi o acoperire mai largă de internet, adevărul este spus chiar de proprietarii satelitului.

„SpaceX poate confirma că în timpul pregătirilor pentru un test static de pornire a motoarelor, o anomalie s-a produs, rezultând în pierderea vehiculului și a încărcăturii sale”, a precizat Phil Larson. Este vorba de mai multe explozii.

Agenția spațiala din Israel a declarat că distrugerea unui “satelit de comunicații” israelian în timpul testului de lansare de joi, echivalează cu o imensă lovitură în capacitatea industriei israeliene aerospațiale.

“În ceea ce privește îngrijorările industriei de sateliți a Israelului, evenimentul reprezintă o severă lovitură care ar putea să aducă dubii asupra viitorului acestei industrii în Israel, dacă nu este rapid clarificat”, a declarat Isaac Ben-Israel, președintele Agenției Spațiale Israeliene.

El a mai spus, pentru canalul de televiziune Channel 10 din Israel, că ar putea să dureze 3 ani construirea unui înlocuitor pentru satelitul pierdut.

“Este un pas înapoi, iar următorul satelit, dacă vom putea să trecem peste criza declanșata cu acest eveniment și să decidem construirea altui satelit, va putea fi gata abia peste 3 ani”, a mai adăugat Ben-Israel, care a susținut vehement necesitatea finanțării guvernamentale a proiectului intitulat Nautilus Mobile Tactical High Energy Laser (MTHEL) – o armă laser puternică ce permite montarea pe orice vehicul, iar după retragerea proiectului militar din buget a criticat aspru guvernul Israelian. Din această perspectivă există posibilitatea ca satelitul Amos-6, așa-zis de “comunicații”, să facă parte dintr-un proiect militar israelian.

Evenimentul a fost filmat cu aparatură specială de înaltă definiție, iar din vizionarea momentului se observă mai multe explozii:

 

Chiar și fără a încetini derularea înregistrării video, se poate vedea cum prima explozie este declanșată odată cu trecerea FULGERĂTOARE cu o viteză uriașă a unui obiect neidentificat. Analiza cadru-cu-cadru a momentului relevează că obiectul zboară cu o asemenea viteză încât ar fi trebuit să se auto-distrugă datorită frecării cu aerul (similar cu un meteorit), dar cum acest lucru nu s-a petrecut, pare evident că este vorba de un OZN sau un alt fel de vehicul zburător capabil de performanțe uluitoare, ceea ce face foarte probabilă posibilitatea ca distrugerea satelitului israelian să fi fost un act deliberat.

2016090201a

Deși în presa oficială s-a justificat explozia prin funcționarea defectuoasă a rezervorului de kerosen sau de hidrogen, experții de la VeteransToday arată că acesta este responsabil abia de ultima explozie. Prin urmare, explozia inițială se pare că a fost de o altă natură, având loc în etajul superior al rachetei (nicidecum în etajul inferior unde se afla rezervorul de combustibil).

2016090201b

Satelitul însuși este responsabil de prima explozie, cea mai probabilă cauză fiind o supra-încărcare a bateriei Lithiu-Ion sau malfuncționarea unei micro-bombe ce se afla în satelit.

2016090201c

Tot din imaginile filmate ne puteam da seama că prima explozie este cu mult mai fierbinte și mai luminoasă decât cea finală (cea alimentată de combustibil), ceea ce a determinat apariția reflexiei puternice (în formă de X) în lentilele aparatului de filmat, în timp ce ultima explozie are ca rezultat degajarea de fum gros specific kerosenului.

Așa că marea întrebare este “Ce fel de satelit se afla la bordul acestei rachete?”

Se pare că acest satelit ar putea fi unul dintre “purtătorii” celebrului laser MTHEL, care deja a fost montat pe alți sateliți israelieni ce se află pe orbite, fiind responsabili de recente explozii ciudate pe teritoriul Iranului, folosind declanșatori din spațiu.

 

 

1,954 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Extraordinar.
Ce părere ai despre articol?
  • Extraordinar 
  • Interesant 
  • Util 
  • Plictisitor 
  • Eronat 

Recomandă prietenilor:

1 Comment on "OZN care distruge un satelit militar israelian pe rampa de lansare"

  1. – Compania lansatoare de rachete , tocmai ce era pregatita de vanzare unor afaceristi chinezi .

Comentează, te rog

Copyrighted Image

OZN care distruge un satelit militar israelian pe rampa de lansa…

de Florentin Udrescu durată: 3 min
1
Free Web Hosting