Premieră în 2018: invitat să fotografieze OZN

Recomandă prietenilor:

de Michael Salla, ExoPolitics.org

traducere și adaptare de Florentin Udrescu, AIM

 

Vineri, 12 ianuarie 2018, au fost realizate câteva fotografii ale unui OZN, iar într-una dintre ele se observă hubloul dreptunghiular al navei în care apar siluetele a doi ocupanți. Conform declarațiilor fotografului, care se recomandă cu pseudonimul JP pentru a-și menține anonimatul, ocupanții sunt doi extratereștri umani de tip nordic care comunicau telepatic cu el.

JP spune că a recepționat o comunicație telepatică atunci când se afla la reședința sa în apropiere de Orlando, Florida (SUA). A primit telepatic o invitație să iasă afară și să privescă cerul. Iată detaliile:

Azi la ora 6 am avut un contact extraterestru uluitor. Primeam mesaje telepatice în timp ce mă aflam în casă.

Mă întrebau dacă vreau ca să îi văd.

Așa că am negociat cu ei pentru că vroiam să îi fotografiez, si i-am întrebat… Le-am spus că o fotografie ar fi foarte importantă pentru Dezvăluire.

Vocea pe care o auzeam în mintea mea era a aceluiași extraterestru nordic care m-a luat la bordul OZN-ului său în Brazilia.

Acești extratereștri nordici conlucrează cu Forțele Aeriene ale SUA (USAF). Ei conduc misiuni de zbor în zona spațială de deasupra Antarcticii. Ei furnizează către USAF o tehnologie copleșitoare.

Ei pot să manipuleze orice punct din spațiu și să deschidă o „gaură de vierme” către alte planete dacă le cunosc coordonatele. Această tehnologie se manifestă ca un fulger, exact ca un trăznet dar perfect silențios.

Deci ies afară din casă, și aud o voce care îmi spune să privesc în sus. Acum îi văd. Am făcut multe fotografii, dar în majoritatea cazurilor telefonul părea că nu funcționează. Totuși, există câteva pe care am reușit să le obțin.

JP mi-a trimis o ciornă cu cei doi extratereștri de tip nordic pe care el i-a văzut la hubloul OZN-ului:

El mi-a trimis 3 fotografii ale navei pe care el a vazut-o – urmăriți clipul video:

Ultima fotografie din secvență pare să valideze mărturia sa. Ceea ce este important în declarațiile lui JP, este afirmația că grupul de extratereștri nordici din OZN-ul fotografiat conlucrează cu USAF cărora le furnizează tehnologie extraterestră.

În data de 14 septembrie 2017, JP mi-a trimis fotografii cu un alt OZN de tip cilindric care zbura în apropierea bazei militare aeriene USAF de la MacDill, Florida. El spune că aceste OZN-uri aparțin extratereștrilor care conlucrează cu divizia de Operațiuni Speciale din USAF. De asemenea, JP mi-a transmis alte fotografii cu OZN-uri de formă triunghiulară și dreptunghiulară care tocmai plecaseră de la baza aeriană MacDill.

JP mi-a scris că în timp ce la vizionarea OZN-ului triunghiular a avut o senzație de neliniște și anxietate, la evenimetul cu nava cilindrică el a simțit o stare de pace și liniște. Surprinzător, după ce fotografiase OZN-ul cilindric, a primit un apel anonim care îi cerea să NU publice nici una dintre fotografiile realizate și să le șteargă definitiv.

Cu o zi înainte, JP fusese la unul din clienții săi. Din vorbă în vorbă, acesta i-a spus că vis-a-vis se află casa unde locuiește comandantul bazei aeriene militare USAF MacDill. „Suntem cu ochii pe tine”, i-ar fi spus, ca în glumă, clientul său. JP a simțit că i-au înghețat mainile și picioarele la auzul acestor cuvinte.

Așadar se sugerează că JP este atent supravegheat și că îi este permis să realizeze aceste fotografii.

1,686 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Interesant.
Ce părere ai despre articol?
  • Interesant 
  • Extraordinar 
  • Plictisitor 
  • Eronat 
  • Util 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "Premieră în 2018: invitat să fotografieze OZN"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Premieră în 2018: invitat să fotografieze OZN

de Florentin Udrescu durată: 2 min
0
Free Web Hosting