Bitcoin, Onecoin şi Noua Ordine Mondială

Recomandă prietenilor:

Gavin Andresen este unul dintre cei mai influenți dezvoltatori ai programului pentru Bitcoin. El a fost conducătorul proiectului software Bitcoin, având declarat ca scop crearea unei „monezi pentru internet” stabile și securizate. El este cercetătorul-șef al Fundației Bitcoin și are acces la parola de alertă a proiectului Bitcoin.

În aprilie 2011, celebra Forbes l-a citat pe Andresen spunând „Bitcoin este proiectat pentru a ne aduce înapoi o monedă descentralizată”, și „asta e mai bine decât aurul și argintul”. Totuși, nu toata lumea este de acord cu această idee. Așa că în 2011 Gavin a fost invitat la CIA pentru un mic-dejun cu ceai și biscuiți… iar in februarie 2014 a primit o altă invitație „caldă”, de data asta de la CFR – Council on Foreign Relations:

„Din partea Council on Foreign Relations (CFR), vă scriu pentru a vă invita să vă adresați în fața membrilor CFR din Washington, ca parte din conferințele noastre din seria Voci pentru Generația următoare. Acest program caută să aducă informații proaspete pentru membrii noștri despre discursul politicii externe. Datorită implicării dvs. în proiectul Bitcoin, sunteți un vorbitor de o mare importanță în această serie de conferințe…”

„Experții” CFR trasează liniile directoare ale planurilor luate în considerare atunci cînd se iau decizii la nivel global, în timp ce răspândesc ideile despre o lume globală unită, prin intermediul membrilor lor ce conduc mass-media mondială. Henry Kissinger și David Rockefeller sunt doi dintre cei mai longevivi membri CFR, așa că vă puteți face o idee despre caracterul filantropic al acestor ființe umanoide…

Desigur că iau naștere o serie de întrebări din invitația CFR adresată lui Gavin. Întrebari ca „De ce el a acceptat să participe? I-au făcut o ofertă pe care el nu a avut curajul să o refuze?”

Bitcoin, o Operațiune Psihologică aproape perfectă

Problema cea mai evidentă la o primă analiza este faptul că întregul proiect Bitcoin este o imensă schemă Ponzi (ca un fel de Caritas) deoarece îi favorizează pe cei suficient de bogați care își pot permite să cumpere un singur Bitcoin cu 1000 USD. Singura opțiune este să te alături unei așa-numite „mine” de Bitcoin pentru a obține o subdiviziune de Bitcoin. Astfel, rata de schimb a Bitcoin va scădea în timp (pe măsură ce se descoperă mai multe Bitcoin), dar îi va crește valoarea speculativă luată în calcul de „brokeri” de Bitcoin care nu fac nimic productiv (doar speculează).

2016091401b
Umanitatea are într-adevăr nevoie de o monedă stabilă, dar de una suverană, care aparține unui popor ce o va folosi în scopuri productive, nu speculative. Doar din producția reală survine valoare reală. Bitcoin doar exacerbează problemele ce decurg din speculațiile neproductive.

Bitcoin este un proiect „de suflet” al globaliștilor și al așa-zisei „elite” a Illuminati ce doresc instaurarea unei Noi Ordini Mondiale. Bitcoin, și alte asemenea monezi virtuale, nici macar nu îndeplinesc standardele minime de siguranță pentru orice monedă de schimb, pentru simplul fapt că nimeni nu este responsabil pentru eventualele disfuncționalități. Să mai amintesc doar de faptul că NU toată lumea deține un calculator/telefon/tabletă și imensa majoritate habar n-au despre cum pot să descopere prin „minare” subdiviziuni de Bitcoin… și astfel ei se află la cheremul celor puțini care știu să manipuleze și să opereze cu Bitcoin – așa că apare și mai evident caracterul de schemă Ponzi decât în alte cazuri celebre ce au implicat monedă reală (vezi Caritas).

Umanitatea a renunțat la standardul în aur/argint și a acceptat bancnotele de hârtie fără nici o valoare în sine, iar acum în loc să ne întoarcem la realitate se încearcă împingerea financiarului în virtual…

Putem imagina un viitor pornind de la situația actuala. Dacă astăzi avem bitcoin pe telefonul mobil, mâine vom avea bitcoin într-un cip RFID implantat sub piele, iar daca superi pe cineva cu suficientă putere și influență, atunci te-ai putea trezi că ți-au inactivat cipul și vei muri practic de foame.

Bitcoin este una din căile ce conduc spre instaurarea unei singure monezi globale

Bitcoin, ca și toate celelalte monezi virtuale, nu are nici o valoare intrinsecă (spre deosebire de metalele prețioase sau orice altă marfă reală). Dacă privim strict din punct de vedere psihologic, se pare că promovarea asiduă a monezilor virtuale (de fapt, a ideii de monedă VIRTUALĂ) este un pas înainte spre condiționarea mentală a oamenilor spre a accepta perspectiva unei societăți fără bani lichizi (reali) deoarece în acest mod ar avea un motiv în plus pentru a promova ideea implantării cipurilor RFID sub piele… Astăzi poți pierde telefonul mobil în care ai stocată informația despre întreaga ta avere Bitcoin, așa că un implant sub piele poate părea mult mai atractiv pentru ca el nu mai poate să îți fie furat și nici nu îl poți pierde, așa-i?

Experții sunt de acord că aparenta ascensiune a monezilor virtuale este cel puțin tolerata (momentan), dacă nu chiar manipulată cu bună știință de către cei care fac (chiar și inconștient) jocurile așa-zisei „elite” a Illuminati. În momentul când vor considera că „episodul” Bitcoin pe care ni l-au „servit” și-a jucat rolul său (acela de a implanta ideea unor finanțe virtuale), tot ei vor „contribui” pe ascuns la prăbușirea tuturor monezilor virtuale și discreditarea paradigmei descentralizării fluxurilor de capital. Îmi amintesc de exemplul recent al folosirii Bitcoin pentru plata a tot ceea ce este ilegal: o întreagă „bursă” online a fost închisă definitiv și cu mare tam-tam în mass-media oficială. Întamplător?

Globaliștii își doresc un sistem financiar complet virtual, pe care să-l poata controla. Ceva complet nou, global, și unic. Și deja ne-au prezentat viziunea lor despre asta:


Va înlocui Bitcoin dolarul american?

Ai putea crede că răspunsul este NU? Ei bine, răspunsul chiar este NU. Bitcoin nu va înlocui dolarul, în schimb există ceva care va face, și chiar a început să facă de pe acum. Va implanta în mințile noastre ideea de finanțe care NU au legătură cu nimic real (aur/argint) dar în același timp nici nu pot fi manipulate de către guvernanți. Câteva explicații tehnice clarifică imediat situația…

Fiecare bitcoin conține un așa-numit „Blockchain” care este, de fapt, o înregistrare a fiecărei tranzacții prin care a trecut acel bitcoin, începând din anul 2009 (atunci când a fost inventat sistemul). Pe măsură ce Bitcoin câștigă în popularitate și va fi din ce în ce mai mult folosit, fiecare din aceste „blockchains” va crește și va deveni foarte mare. Dacă acum mărimea medie a „blockchain” este de cel puțin 1 GigaByte, în viitor va depăși 1 TeraByte (1000 GigaByte). Aceasta este una dintre limitările sistemului Bitcoin care va face să împiedice folosirea lui la scară globală. Dar, să nu uităm că Bitcoin este adus în atenția publică mai ales pentru implantarea ideii de finanțe virtuale, care nu sunt nici reale și nici nu sunt manipulabile (aproape un paradox, așa-i?)

Credeți cumva că e o coincidență apariția Bitcoin (2009) imediat după criza financiară din 2008? Exact, nici eu nu cred în coincidențe.

Dar mai este o altă problemă cu Bitcoin, și aici mă refer la parolă. Dacă pierzi parola la „averea” ta în Bitcoin e ca și cum i-ai pierde „pe bune”. Și nu există nici o modalitate de a o recupera.

Semnul Fiarei

Dar, hei, cum ar fi dacă nu ai avea nevoie de vreo parolă? Să presupunem că ar exista o modalitate inafilibilă de a-ți proba identitatea ca deținător de drept al averii tale virtuale. M-am gandit că cea mai bună metodă în acest sens ar fi un tatuaj ce va fi unic, personal, format din coduri de tip QR (succesorul codului de bare), și care va fi indestructibil (va rămâne pe pielea ta definitiv și nu îl vei putea schimba niciodată). Sau, dacă nu îți plac deloc tatuajele, poate ai prefera un cip RFID implantat sub piele?

2016091401c

Vreau să spun că s-ar putea aloca un număr, un fel de prefix special, global, care să semnifice că ceea ce îi urmează reprezintă un identificator de persoană. Mă gândesc, așa, la întâmplare, că acest prefix ar putea fi… să zicem… 666, nu-i așa? În acest fel simplu, identificarea ta ca deținător de drept al averii tale virtuale va fi infailibilă pentru totdeauna, și vei avea acces la computerul central care va depozita toate cifrele… Nu-i așa că e un viitor minunat?

Nu?

Ai dreptate, este adevărat că nimeni nu va mai putea vinde sau cumpăra nimic decât prin acest sistem minunat (odată ce va fi implementat la scară globală). Dar, hei, în acest fel va fi eradicată corupția de orice fel, nu-i așa? Și totuși, nu pari prea entuziasmat…

2016091401d

Ai inceput deja să vezi în ce mod acest sistem financiar virtual poate conduce pas-cu-pas la Noua Ordine Mondială și la instaurarea Antichristului?

Proiectat pentru prăbușire

Să fie clar: Bitcoin și alte monezi virtuale sunt proiectate să se prăbușească. Dar nu se va prăbuși înainte de a-și fi îndeplinit misiunea: aceea de a ne obișnui cu ideea de finanțe virtuale. Deja există de ceva timp zvonuri cu privire la prăbușirea dolarului american, care va „trage” după el și celelalte valute care nu sunt bazate pe nimic real, inclusiv euro. Din moment ce nu există nici un alt înlocuitor real, este posibil ca Bitcoin (sau o altă monedă virtuală) să ne fie atunci „împins” în față și prezentat ca „salvatorul” umanității din teribila criză!

Ai început să vezi cum este aranjată scena, încă de pe acum, pentru spectacolul căderii finanțelor actuale și al venirii salvatorului virtual?

Bitcoin este proiectat să fie o schemă Ponzi, o „bulă” financiară. Astfel, după viitoarea criză care este iminentă, argumentul pentru impunerea lui la nivel global ar fi că ar putea să fie viabil numai dacă ar fi garantat de un guvern. Un guvern mondial, evident. Chiar dacă veți spune că asta e cea mai pură propagandă globalistă, vă rog să vă amintiți de nenumăratele episoade similare, la fel de evidente, și totuși care au „prins” la publicul naiv.

Bitcoin este un fel de „proiect-pilot”, din care globaliștii vor învăța foarte multe, și vor oferi în cele din urmă „soluția” (succesorul lui Bitcoin) la toate neajunsurile actuale. Probabil vor fi implementate cititoare de cip-uri RFID sau de tatuaje QR-code. Chiar dacă vor exista revolte și nemulțumiri, spectrul unui război generalizat cauzat de mega-criza ce va veni și colapsul economic mondial, „soluția” perfectă oferită de acest apocaliptic sistem satanic va părea multora un dar mesianic, și vor fi fermecați de perspectivele unui reviriment economic global, lipsit de corupție și fraude.

Tehnologia folosită pentru instaurarea acestui sistem apocaliptic va fi foarte convenabilă privită din punctul de vedere realist. Tocmai din această cauză, atenționările și dezvăluirile cu privire la posibilele abuzuri ale acestui sistem vor părea complet neverosimile și „ciudate”. Dintr-o perspectivă strict tehnologică, viitorul sistem financiar satanic va fi de o normalitate uluitor de firească. În acele vremuri, unora probabil le va părea rău ca au renunțat la cele peste 99% de beneficii uimitoare oferite de acest sistem perfect, dar se vor felicita că nu au acceptat pericolul mortal reprezentat de minuscula parte 1%.

Limonada este foarte bună, dar dacă conține chiar și doar 1% cianură, atunci nu merită consumată deloc!

2016091401e

2,854 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Interesant.
Ce părere ai despre articol?
  • Interesant 
  • Extraordinar 
  • Util 
  • Eronat 
  • Plictisitor 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "Bitcoin, Onecoin şi Noua Ordine Mondială"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Bitcoin, Onecoin şi Noua Ordine Mondială

de Florentin Udrescu durată: 8 min
0
Free Web Hosting