Dezvăluiri: sistemul care controlează România, și ce putem face noi

Recomandă prietenilor:

În cele ce urmează vă oferim un articol preluat de aici, în care aflăm despre situația reală actuală a țării noastre, cine deține pârghiile de decizie, și ce putem face noi, românii, pentru a ne lua țara înapoi.

Tudor are o firmă de IT cu sedii în mai multe ţări. Are sub 40 de ani şi dacă te iei după felul în care este îmbrăcat ai spune că e vreun hipster care îşi pierde vremea prin centrul vechi. Puţină lume bănuieşte că este unul dintre cei mai de succes tineri milionari ai României. De altfel nici nu poate fi o referinţă pentru că cei mai bogaţi români, ca de altfel şi cei mai bogaţi oameni din lume, nu apar în topurile Capital sau Forbes. Fixează proiectorul şi porneşte un laptop. Pe ecran deschide un fel de browser şi îmi dau seama că foloseşte TOR. Nu am lucrat niciodată cu TOR şi nu mă aşteptam ca tocmai Tudor să folosească dark internet. Îmi dau seama că ne va arăta ceva de importanţă maximă. Foloseşte mai multe parole până când, în cele din urmă, deschide un fel de hartă a României însă cu tot cu Republica Moldova. În faţa ochilor se afla România aşa cum nu am mai văzut-o niciodată. Harta este dispusă pe mai multe layere educaţie/demografie/profesii/salarii/bănci/firme etc. Am văzut multe analize pentru investiţii la viaţa mea dar niciodată nu am văzut ceva atât de complex. Îmi dau seama că toate analizele de milioane de dolari, toate score-cardurile cu care am lucrat până acum evaluând tipologii de clienţi, putere de cumpărare şi potenţialul diferitelor oraşe sunt efectiv zero în faţa unei analize atât de complexe.
Sistemul care controlează România. Adevăraţii păpuşari

2016091901aPe ecran apare un paianjeniş de reţele şi de cifre. Tudor ne explică că sunt toate firmele înregistrate în România cu proprietari şi mai ales cu conexiunile dintre ele, conturi, valori – absolut totul. Sunt absolut şocat de acurateţea informaţiei. Cine a făcut aşa ceva a investit enorm dar până la urmă nu banii sunt importanţi cât mai ales accesul la informaţie. Să aduni, să compilezi şi să prelucrezi informaţii din atât de multe surse este o muncă absolut sisifica însă îţi asigură o bază de decizii de orice tip imensă. Raţionalul îmi şopteşte că oricât de bun ar fi Tudor nu avea cum să fi făcut el harta. Probabil că Tudor o are de undeva. Mă gândesc că este o probabilitate destul de mare ca harta să fie făcută de americani. Poate aşa se explică multe lucruri şi îmi dau seama că nu este exclus ca în spatele acestor informaţii să lucreze simulatoare puternice economice şi sociale care permit decizii de acurateţe chirurgicală pentru colonia România şi poate pentru cine ştie câte alte ţări. Este evident că americanii nu ar fi dat niciodată o astfel de hartă pe mâna lui Tudor şi încep să mă întreb serios cine este acest Tudor. Fără să vreau îmi aduc aminte că românii sunt unii dintre cei mai buni hackeri din lume.

Totuşi, Tudor nu este nici pe departe cel mai interesant personaj de la această întâlnire. În centrul mesei, îmbrăcat complet în negru stă „Bătrânul”. Bătrânul… hmm… cum să vă spun ca să nu pară exagerat… omul acesta este o legendă. Acum şapte ani el a format totul. A reuşit să strângă în jurul lui elitele reale ale României şi să creeze mişcarea care va schimba România şi îi va câştiga locul meritat în istoria lumii. Au fost momente când am crezut că nici nu există. Este prima dată când îl văd şi recunosc că sunt fascinat de acest om şi de ceea ce a făcut în toţi aceşti ani. În lumea politică şi de afaceri îl cunosc foarte puţini fizic, însă toţi au auzit de cel mai puternic român, personajul fără chip, fantomă. Bătrânul tace de multă vreme urmărind cu interes discuţiile. Ochii întrebători se îndreaptă tot mai des spre el.

Aşa cum aţi observat, toate drumurile duc la Roma. Numele celor şase indivizi care au devalizat România nu este o surpriză pentru noi. Nu este o surpriză că în spatele jafului generalizat din România ultimilor 25 de ani stau de fapt şase indivizi care conduc mecanismele de sărăcire şi îndobitocire. Doar patru sunt români după nume. Aceştia sunt, dragii mei, cei mai bogaţi români puţini cunoscuţi şi pe lângă care Țiriac şi Nicolae par nişte sărăntoci. Nu eu sunt cel mai bogat român şi nici cel mai cunoscut internaţional în lumea de business aşa cum se zvoneşte şi nici nu mi-am propus vreodată acest lucru. Poate nu aţi simţit furtul lor direct, dar v-au furat în fiecare zi controlând bugetul de stat direct şi indirect. Dimensiunile jafului sunt gigantice însă nu este cel mai mare jaf din lume. Se întâmplă în toate ţările, inclusiv în Occidentul supercivilizat, însă din păcate pentru noi, românii, ajunsese o problemă care punea sub semnul întrebării însăşi existenţa României.

2016091901bDe şapte ani am început organizarea şi dacă o parte din elitele României nu ar fi înţeles pericolul iminent şi nu făceau front comun, acum România era spartă pe modelul Iugoslaviei sau prinsă într-un conflict cu revizionismul maghiar. Au trecut şapte ani, şi deşi pare că ne apropiem de final, suntem încă foarte departe. Vă mai cer şase ani de muncă susţinută şi vă mai cer să credeţi în şansa noastră. Am luptat fără speranţă însă eforturile încep să se vadă.

Dragii mei, aceşti şase indivizi sunt doar vârful icebergului. În spatele lor există reţeaua. Este reţeaua despre care v-am tot povestit. Este acea reţea pe care aţi simţit-o de fiecare dată când business-ul vostru a ajuns la un nivel la care să conteze, este acea reţea care permite accesul doar anumitor persoane la vârful puterii în marile corporaţii, este reţeaua care controlează toată România prin miile de firme paravan româneşti şi străine. Odată ce României i-au fost anulate reflexele de independenţă şi a fost transformată în colonie, s-au conturat cele două mari centre de control, fiecare cu instrumentele ei. Aceasta este soarta învinşilor, dragii mei. Sună cinic, dar sub Ceauşescu România a fost liberă şi independentă. Nu discutăm impactul şi eficiența deciziilor în vremea comunismului, însă deciziile asupra României se luau în ţară. Ramurile cele mai profitabile ale economiei, resursele naturale, băncile, telecomunicaţiile, hipermarketurile şi anumite zone industriale au fost adjudecate de primul stăpân – Occidentul. Occidentul s-a uitat strict financiar la noua colonie şi obiectivele au fost pur financiare. Ca rezultat, serviciile ruseşti puternic infiltrate încă de pe vremea comunismului şi-au făcut de cap. Mecanismele de putere sunt diferite şi o să vă povestesc pe scurt despre cum funcţionează ca să înţelegeţi cu cine trebuie să luptăm.

REŢEAUA RUSĂ

2016091901cEste de departe cea mai urâtă, pentru că a lucrat direct pentru a distruge valorile fundamentale ale românilor. Dacă Occidentul a exacerbat prin metode specifice valori gen consumerism excesiv, drepturile minorităţilor sexuale şi cultura materialismului, iată că ruşii au lucrat la cultura non valorilor, «cultura» mitei, corupţia, anularea oricărei forme de meritocraţie şi distrugerea educaţiei. Au lucrat pentru distrugerea identităţii naţionale. De aceea atât de mulţi români au sentimente de inferioritate deşi nu sunt inferiori altor naţii. Între aceste două forţe care au lovit în mentalul colectiv, România a căzut îngenunchiată.

Ruşii lucrează, dragii mei, prin politicieni şi politică. Strategia lor a făcut mult rău poporului nostru şi au declanşat inclusiv un genocid mascat împotriva populaţiei. S-au bazat pe tehnici de îndobitocire a populaţiei, controlul presei, religiilor şi al bugetului de stat. În spatele tuturor marilor oameni de afaceri abonaţi la contractele cu statul stau coloneii SVR (serviciul secret rus, n.a.). Cu serviciile secrete de contraspionaj româneşti făcute praf au reuşit să pună mâna pe tot ce au dorit. Mecanismele de creare a corupţiei sistemice au distrus orice speranţă de mai bine, făcând milioane de romani să părăsească ţara. Din păcate reţeaua rusă a acaparat şi mare parte din serviciile secrete româneşti şi toţi privilegiaţii regimului comunist. Este de departe cea mai hidoasă reţea pentru că a lovit în resursele fundamentale de încredere şi speranţă ale românilor.

Membrii vizibili ai acestei reţele, însă doar simpli pioni, sunt politicienii PSD ultracunoscuți, Tăriceanu, Oprea, Ponta, Voiculescu, televiziunile ataşate, sute de oameni de afaceri români cu averi făcute din contractul cu statul şi alte mii de persoane cheie șantajabile aflate în funcţii de conducere în instituţiile de stat. Partidele lor sunt PSD, ALDE, UNPR, dar au foarte mulţi oameni şi în celelalte. Este reţeaua care în fiecare zi primeşte lovituri fatale din partea noastră şi a americanilor. Este reţeaua vânată de procurori pe care populaţia educată rămasă în ţară o urăşte cel mai mult.

Anul acesta reţeaua rusă va declanşa un război alternativ total împotriva României, mai ales datorită faptului că România devine placa turnantă a arhitecturii de Securitate prin scutul de la Deveselu. Ne putem aştepta în următoarea perioadă la manipulări grave ale opiniei publice, tentative de destabilizare a echilibrului social, genocide perverse la adresa populaţiei cum a fost Hexi Pharma, atacuri psihotronice cu arme de mare putere menite să semene deznădejde şi pesimism, atacuri cu arme neconvenţionale de control al vremii şi al cutremurelor. Însă cel mai mare risc este crearea unei gherile militare în judeţele Harghita-Covasna, menite să destabilizeze echilibrul etnic şi să creeze probleme între români şi minoritatea maghiară. Orban din păcate le face jocurile, finanţând puternic mişcările extremist iredentiste.

REŢEAUA OCCIDENTALĂ

2016091901d(N.a. – o numeşte aşa pentru că în spatele ei sunt mai multe centre de putere gigant: Soros, Rockefeller, sioniştii, clubul de la Roma, Illuminati, marile bănci, marile puteri UE.)

A devenit mai vizibilă în ultimii ani. Acum şapte ani când am strâns rândurile, intram într-o luptă fără speranţă. Marele nostru noroc a fost declanşarea unui conflict între cele două centre de putere mondiale: centrul de putere americano-occidental şi cel ruso-chinez. Brusc, România (alături de Polonia) a devenit o piesă strategică importantă pentru siguranţa Europei. Toate eforturile noastre au primit atunci susţinere puternică din partea Occidentului. Occidentul a realizat că este nevoie ca această parte din Europa să fie întărită pentru a putea face faţă colosului ruso-chinez pe de-o parte dar şi blocului musulmano-islamic care cuprinde peste 1 miliard de oameni. În această luptă americanii au aruncat tot ce au putut, însă vârful de lance a fost lupta anticorupţie. Centrele de putere american, evreiesc şi europene şi-au dat mâna şi au creat DNA-ul şi pe Kovesi ca armă în acest proxy-war. Vulnerabilitatea sistemului rusesc este zona ilegală în care acţionează şi în acest fel, prin DNA, sunt lovite personajele cheie.

Occidentul acţionează în România prin intermediul a 128 de fundaţii care au drept obiectiv societatea civilă dar şi politici construite în jurul emancipării ţiganilor, egalităţii de şanse, drepturilor minorităţilor etc Practic, în jurul acestor fundaţii sponsorizate inclusiv de miliardari controversaţi ai lumii ca Soros sau Rockefeller s-a coagulat o forţă care acţionează conform intereselor acestora. Reţeaua de fundaţii şi ONG-uri are rolul declarativ de a impune valorile democraţiei şi ale meritocraţiei, însă în fapt îşi doreşte să controleze cât mai mult România. Placa turnantă a intereselor occidentale sunt platformele de finanţare a numeroaselor ONG-uri, despre care vă voi vorbi la timpul potrivit.

Până acum, reţeaua occidentală a lucrat prin şantaj şi pârghii financiare cu lideri politici gen Băsescu, Iohannis, Dragnea, Zgonea, Blaga, însă rezultatele nu au fost relevante şi de aceea au aruncat în luptă din acest an politicieni gen Nicușor Dan, Cioloș etc. Veţi recunoaşte foarte uşor aceşti politicieni creaţi în laboratoarele lui Soros şi ale evreilor sionişti prin faptul că au beneficiat de tot felul de burse şi granturi prin intermediul fundaţiilor şi ONG-urilor de care vă spuneam. În general sunt mai deştepţi decât media politicienilor de rând.

2016091901eAnul acesta planul americanilor în România se rezumă la două direcţii şi anume: lupta anticoruptie şi coagularea societăţii civile care să amendeze derapajele statului. Obiective secundare: impunerea propriilor oameni la alegerile locale şi parlamentare din acest an dar şi creşterea capacităţilor militare şi economice ale României. Toate eforturile de a crea o ţară puternică militar şi economic sunt anulate de corupţie. De aceea, prima etapă este curăţarea statului român de toate conservele plantate de serviciile ruso-chineze. Este o operaţiune complexă, în care lupta este posibil să capete alte valenţe şi să avem victime umane în curând. Membrii acestei reţele îi veţi recunoaşte uşor datorită faptului că au avut burse şi granturi prin fundaţiile lui Soros, au fost sau sunt membrii marcanţi în conducerea băncilor şi corporaţiilor occidentale sau sunt aşa-zisa elită românească vizibilă pe puţinele posturi TV ale reţelei occidentale. Reţeaua occidentală se bazează mai ales pe puterea internetului şi a Facebook-ului şi acest lucru se va vedea la alegerile viitoare în mod evident .

Reţeaua securisto-mafiotă românească

Între aceste două sisteme mari de putere care îşi dispută România a mai apărut şi o reţea a mafiei româneşti, care nu are scrupule însă are obiective clare de profit. Mafia românească este bazată în mare parte pe foşti membrii ai serviciilor secrete sau infractori cu gulere albe toleraţi de ambele tabere dintr-un calcul meschin de interese . În ultima vreme, această mafie românească a fost lovită masiv, inclusiv de noi, pentru că încurca pe toată lumea. Mulţi infractori români din mafia românească au ales să îşi mute averile din România şi să se retragă (n.a. – de exemplu, SOV, Becali), dar nu vor scăpa pentru că pentru mafia internaţională aceşti indivizi sunt simpli speculanţi de duzină care le încurcă socotelile. De aceea mafioţii români fac toate eforturile pentru a fi cât mai puţin vizibili.
(Tot o formă de mafie locală a căpătat şi masoneria locală împărţită între Est şi Vest, cu toate sub-ramurile ei. – n.a.)

Mare parte a populaţiei României nu ştie toate aceste lucruri sau poate doar le intuieşte. O să mă întrebaţi unde suntem noi în toată această ecuaţie.

Unde suntem noi, românii?

Mai există o forţă vitală românească? Mai există interes naţional? Şi dacă da, cine îl reprezintă? Cine este forţa plăpândă care luptă pentru interesul naţional românesc? Cine sunt acei puţini români liberi şi hotărâţi să rişte? De ce nu suntem pe scena politică? De ce nu suntem vizibili? A mai rămas cineva aici sau au plecat toţi românii de valoare, toţi liderii?

2016091901fAm făcut multe anii aceştia. Ne-am organizat mai bine. Am retrezit cum am putut conştiinţa naţională şi mândria, amintindu-le românilor că sunt urmaşii celor mai drepţi şi mai viteji dinte europeni, am infiltrat toate partidele, le-am sabotat din interior şi am susţinut cu tot ce am putut antreprenoriatul românesc şi producătorii români. În acest moment România tinde să devină cel mai mare producător de software din Europa şi o parte din merit îl aveţi chiar voi. Sunt trei direcţii în care trebuie să meargă România – exportul de inteligenţă (producţie de soft, inginerie etc), producţie agricolă şi turism. În acest moment România este unul dintre cei mai importanţi producători agricoli europeni şi numărul producătorilor români a crescut de opt ori în aceşti şapte ani. Este şi meritul vostru. Cu cât vom avea o clasă de mijloc mai puternică, cu atât vom fi mai liberi. Avem şansa noastră şi vreau să credeţi în ea. Dacă acum şapte ani eram o mână de oameni dezorientaţi şi fără speranţe, acum suntem câteva mii în ţară şi străinătate. Nimeni nu a crezut că vom reuşi, însă suntem aici şi mai puternici ca niciodată. Vă mulţumesc pentru eforturile zilnice pe care le faceţi.

2,375 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Extraordinar.
Ce părere ai despre articol?
  • Extraordinar 
  • Interesant 
  • Util 
  • Eronat 
  • Plictisitor 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "Dezvăluiri: sistemul care controlează România, și ce putem face noi"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Dezvăluiri: sistemul care controlează România, și ce putem f…

de Florentin Udrescu durată: 12 min
0
Free Web Hosting