Muzeul Rockefeller ascunde relicve egiptene, dovezi că extratereștrii sunt reali

Recomandă prietenilor:

de Christina Sarich (The Mind Unleashed)

traducere și adaptare de Florentin Udrescu (AIM)

Extratereștri în Egiptul Antic

În timp ce guvernul SUA împreună cu tentaculele sale din complexul militar industrial continuă să toarne cu picătura dezvăluiri parțiale, noi avem dovezi reale ce datează din epoca Egiptului Antic – este vorba de unul din cele mai respectate și prețuite temple religioase antice care conține dovezi ce arată existența absolută a Obiectelor Zburătoare Neidentificate (OZN), și probabilitatea existenței mai multor întâlniri între oameni si extratereștri în epoca preistorică.

Templul lui Seti a fost construit în Abidos, Egipt, o zonă ce se credea a fi sacră. Aici există mai multe temple, dar unul dintre ele se evidențiază datorită unor hieroglife neobișnuite. Pe o placă sculptată în urmă cu mai bine de 5.000 de ani, găsim ilustrații ce figurează un elicopter, o navă spațială, și avioane. Toate astea într-o vreme când se crede că omul era complet ignorant in domeniul dinamicilor zborului.

2016100601b

În timp ce unii sceptici afirmă că ciudatele hieroglife au fost cioplite pe acea bucată de piatră ceva mai târziu, o asemenea ipoteză este extrem de puțin probabilă deoarece majoritatea plăcilor de piatră erau obținute dintr-o imensă bucată de stâncă și apoi montate fiecare la locul ei. În plus, nu există nici un fel de indicații că placa ar fi fost modificată.

2016100601cÎntr-o altă placă, sunt ilustrate femei din Egipt care au capul alungit și care poartă în brațe ceea ce par a fi copii, cu mențiunea că se aseamănă mai mult cu extratereștri. Pe tot cuprinsul regiunii abundă statui ale acestor oameni cu capul alungit.

O altă mare surpriză este Sfinxul din Anibus, care pare să fie o ființă extraterestră. Și dacă toate aceste dovezi nu ar fi suficiente, mai există încă o altă hieroglifă în Templul din Abidos ce reprezintă un mic extraterestru cenușiu cu ochii foarte mari si trupul mic.

2016100601dAceste descoperiri arheologice, dar și alte dovezi ale existenței extratereștrilor, au fost ținute secrete de către familia Rockefeller, la fel cum au făcut și cu rămășițele OZN-ului prăbușit la Roswell, New Mexico (SUA).

O prezentare video produsă de Paranormal Crucible arată că un artefact sculptural aflat în casa lui Sir William Petrie din Ierusalim și care fusese găsit de acesta în Complexul Giza (Gizeh) în Egipt, a fost luat de către reprezentanți ai Muzeului Arheologic Rockefeller.

Printre obiectele găsite în muzeu se află ceea ce par a fi extratereștri mumificați și câteva alte artefacte ca un fel de dispozitive discoidale, împreună cu o sculptură ce prezintă un cap de extraterestru înconjurat de simboluri și glife, fapt ce ne poate conduce la ipoteza conform căreia în acele vremuri extratereștrii trăiau printre egipteni.

2016100601e

Dar ce altceva mai încercau să ascundă membrii familiei Rockefeller?

Cartea lui Enoh descrie aterizarea extratereștrilor pe Pământ

Cartea lui Enoh tradusă de R. H. Charles descrie o rasă de extratereștri formată din 200 de ființe non-umane care au aterizat pe Pământ înainte de era megaliților. Enoh a fost străbunicul lui Noe. Cartea a fost scrisă în limba Ge’ez cu fragmente în aramaică găsite la Marea Moartă și câteva fragmente în greaca veche și latină. Deși o parte din acest text este posibil să fi fost tradus cu greșeli, îl descrie pe ‘Enoch al șaptelea după Adam’ ca fiind un hibrid uman/extraterestru.

2016100601fÎn ciuda faptului că specialiștii consideră că această carte a fost re-compusă din fragmente de-a lungul a mai multe secole, trebuie subliniat că textul vorbește despre ’copiii îngerilor’ care ‘nu sunt ca noi’. Mulți cred că aceștia sunt îngerii decăzuți care încearcă acum să stăpânească planeta.

CERN creează porți stelare subtile?

Tehnologiile de tipul celor folosite la CERN se crede că sunt tehnologii străvechi extraterestre dezvoltate astăzi de către familiile din grupul Illuminati. La fel cum hieroglifele Egiptului Antic portretizează tehnologii uluitor de avansate pentru acele vremuri, cum ar fi faimoasele becuri care funționează și astăzi, și avioane, trebuie să observăm că omul zilelor noastre habar nu are în mod real la ce sunt folosite toate aceste experimente de la CERN…

Corporația RAND infiltrată de extratereștri?

Odată ce dispunem astăzi de numeroasele artefacte ce dovedesc implicarea extratereștrilor în civilizația umană străveche, oare mai este dificil să credem mărturiile celor ca William Tompkins, un fost angajat al Marinei SUA, care spune că faimoasa Corporație RAND face parte dintr-un război indirect al extratereștrilor împotriva Pământului? Corporația RAND se pare că a dezvoltat nave anti-gravitaționale ce pot călători atât în spațiu dar și în timp, iar Nikola Tesla se spune că reușise să descopere același fenomen cu mulți ani în urmă. Tesla a afirmat în mod public că era în contact cu extratereștri.

La fel ca în Cartea lui Enoh, Aldous Huxley furnizează multe informații referitoare la adevăratele scopuri ale grupării Illuminati pentru omenire – și anume distrugerea vechii ordini și construirea unei noi ordini după planurile lor. Într-un interviu din 1961, Huxley explică foarte clar toate acestea. Unii arată, la fel ca și Huxley, că există un Cult Faraonic modern secret care încearcă să deschidă anumite portaluri subtile invizibile dar reale către alte dimensiuni pentru a aduce de acolo entități malefice. Aceste portaluri le-au numit Porți Stelare. Iar CERN este pur și simplu o aplicație ocultă a științelor fizicii moderne croită pentru scopurile familiilor Illuminati. Rămâne să descoperim ce alte tehnologii secrete au ascuns de public aceste grupări oculte…

 

 

2,789 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Interesant.
Ce părere ai despre articol?
  • Interesant 
  • Extraordinar 
  • Plictisitor 
  • Util 
  • Eronat 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "Muzeul Rockefeller ascunde relicve egiptene, dovezi că extratereștrii sunt reali"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Muzeul Rockefeller ascunde relicve egiptene, dovezi că extrater…

de Florentin Udrescu durată: 4 min
0
Free Web Hosting