Wikileaks/Clinton: mesajele lui Podesta fac referire la extratereștri și Energia Punctului Zero

Recomandă prietenilor:

„Dragă John, deoarece cursa pentru Războiul din Spațiu se încinge, cred că tu ar trebui să fii conștient de anumiți factori în perspectiva viitoarei noastre sesiuni de convorbire prin Skype. Ține minte că Inteligențele Extraterestre pe care le cunoaștem din acest Univers ne ajută să aducem pe Pământ tehnologia Energiei Punctului Zero. Ei nu vor tolera nici un fel de violențe militare, nici pe Pământ și nici în spațiul cosmic. Următoarele informații marcate cursiv mi-au fost oferite de colega Carol Rosin, cea care a lucrat împreună cu Wernher von Braun înainte să moară. Carol și cu mine am lucrat la Tratatul pentru Prevenirea Amplasării de Armament în Spațiul Cosmic, pe care îl atașez în continuare”.

Ceea ce tocmai ați citit este textul unui mesaj transmis prin email scris de astronautul misiunii Apollo 14 și cel de-al șaselea om care a pășit pe Lună, dr. Edgar Mitchell, destinat către John Podesta, șeful de campanie electorală al lui Hillary Clinton, și un politician celebru în SUA.

2016101001a
Puteți citi restul mesajului email chiar pe site-ul Wikileaks, și vă sfătuiesc să descărcați documentele atașate acolo pe site.

Cu o săptămână înainte de a trimite acest email, Mitchell scrisese următoarele într-un alt mesaj email:

„Dragă John, pe măsură ce avansăm în anul 2015, am înțeles că tu vei părăsi Administrația SUA în luna februarie. Este absolut urgent sa ne punem de acord asupra unei date și ore la care să discutăm Dezvăluirea și Energia Punctului Zero, asta cât mai devreme imediat după plecarea ta din Administrație. Colega mea catolică Terri Mansfield va fi și ea prezentă la discuții, ca să ne aducă informații noi cu privire la faptul că Vaticanul are cunoștință despre Inteligențele Extraterestre. Un alt coleg lucrează la un alt Tratat Spațial, în care va face referire la implicarea Rusiei și a Chinei. Cu toatea astea, având în vedere interferențele extreme ale Rusiei în Ucraina, cred ca noi trebuie să găsim o altă cale spre pacea în spațiu și aducerea pe Pământ a  tehnologiilor energiei Punctului Zero. M-am întâlnit cu prietenul din copilărie al președintelui Obama, ambasadorul Pamela Hamamoto, la data de 4 iulie la misiunea diplomatica a SUA de la Geneva, ocazie cu care am putut să-i spun ei câteva detalii pe scurt despre energia Punctului Zero. Cred că o putem trece pe lista prietenilor sinceri pe care îi vom prezenta președintelui Obama cu ocazia viitoarei nostre informări pe această temă. Îi sunt recunoscător lui Eryn pentru ajutorul acordat lui Terri pentru a pregăti întâlinrea noastră”.

După cum vedeți, Mitchell și Podesta erau în legătură unul cu celălalt și au planificat chiar o sesiune de convorbire prin Skype.

De asemenea, se pare că Mitchell avea planuri mari, detaliate, și bine organizate.

În ceea ce o privește pe Carol Rosin (amintită în primul email) și povestea ei despre conlucrarea cu celebrul Wernher von Braun, există un interviu (pe care îl prezint mai jos), condus de dr. Steven Greer, fondator al Proiectului Dezvaluirea (Disclosure Project) care a adus împreună sute de oameni implicați în mod direct, nemijlocit, în chestiuni ce privesc extratereștrii.


Podesta, extratereștrii, și de ce NU AR TREBUI SĂ FII ȘOCAT

În anul 2014, Podesta a transmis un mesaj pe Tweeter în care afirma că cel mai mare regret al său este că nu a reușit să asigure declasificarea documentelor OZN secrete. El a mai afirmat:

„Sunt sceptic îm legătură cu multe chestiuni, inclusiv cu afirmația conform căreia ‘guvernul știe totdeauna ce este mai bine, iar oamenilor nu li se poate încredința adevărul’. Momentul pentru tragerea cortinei de pe acest subiect a trecut de mult. Avem declarații din cele mai credibile surse – cei care se află în funcții ce le permit să aibe acces la informații specifice – despre un fenomen fascinant, despre a cărei natură urmează să aflăm.” – John Podesta

Aici găsiți o înregistrare video în care el face mai multe remarci în cadrul unei conferințe de presă la National Press Club, în urmă cu câțiva ani.

Este evident că se pregătea ceva, încă înainte de dezvăluirile furnizate prin Wikileaks.

Mai jos este o fotografie a lui Hillary Clinton și Laurence Rockefeller. Cartea pe care Hillary o ține în mână este „Oare suntem singuri?” scrisă de Paul Davies, un fizician american care preda cursuri la mai multe universități. Majoritatea cercetărilor sale sunt din domeniul teoriei câmpurilor cuantice. Cartea ia în discuție diferite aspecte ce apar odată cu contactul cu inteligențele extraterestre. Fotografia a fost publicată în New York Times, nu cu mult timp în urmă.

2016101001c
Puteți avea acces aici la toate documentele în legătură cu Laurence Rockefeller pe care acesta le avea în corespondență cu alte persoane.

Pe de altă parte, dr. Edgar Mitchell a afirmat „Da, au existat OZN-uri prăbușite și trupuri recuperate… Noi nu suntem singuri în Univers, ei au început să vină aici pe Pământ de mult timp.”

Putem avea încredere în Dezvăluirile aprobate de Guvern?

Este o tristă stare de lucruri că oamenii nu cred mai nimic dacă nu este confirmat de guvern, de președinte, sau de mass-media. Este deja evident ca mass-media oficială ne dictează ce să credem, ce să simțim, ce este cu devărat real, și ce este fals (sub aparența unei așa-zise „informări”). Ca rezultat, o mulțime de informații extrem de valoroase și utile nu ajung la public, ceea ce este păcat, dar în același timp este și extrem de alarmant, pentru că ne arată că nu suntem capabili să gândim singuri.

Cea mai mare însemnătate

Iată mai jos un fragment din documentarul Thrive, în care se arată cercetările avansate în domeniul energiei libere, comentate de Brian O’Leary, un alt atsronaut, coleg cu Edgar Mitchell.


Desigur că tehnologiile Energiei Punctului Zero au o mare importanță și vor influența spectaculos întreaga societate omenească deaorece se va schimba radical accesul la energie, devenind universal și ieftin. Dar este posibil ca cea mai importantă concluzie la toate aceste dezvăluiri și modul în care ele se desfășoară deja, este să privim sincer în noi înșine. Poate că astfel ne vom da seama că umanitatea trebuie să fie unită, iar contactul cu extratereștrii facilitează această nouă treaptă în evoluția noastră?

1,652 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Extraordinar.
Ce părere ai despre articol?
  • Extraordinar 
  • Interesant 
  • Util 
  • Plictisitor 
  • Eronat 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "Wikileaks/Clinton: mesajele lui Podesta fac referire la extratereștri și Energia Punctului Zero"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

Wikileaks/Clinton: mesajele lui Podesta fac referire la extrater…

de Florentin Udrescu durată: 5 min
0
Free Web Hosting