CIA confirmă existența unor oameni cu abilități speciale care pot face ‘chestii imposibile’

Recomandă prietenilor:

Istoria consemnează nenumărate cazuri în care materia este influențată de voința mentală a omului, mai ales referitor la ceea ce se numesc abilități supra-normale sau paranormale ca telepatie, psihokinezie (telekinezie) și alte fenomene care aparțin domeniului parapsihologiei. Acest fel de fenomene este prezent chiar și în vechile scrieri antice din toate culturile Pământului (textele Vedice, Yoga Sutras, dar și cele referitoare la Iisus, Moise, Milarepa, Mohamed, etc.).

Documente actuale arată că aceste abilități speciale sunt mai mult decât un simplu folclor.

În zilele noastre, cercetătorii au explorat domeniul legăturii între minte și materie de peste 100 de ani. Astfel, rezultatele numeroaselor cercetări moderne au arătat că există efecte observabile științific ale acțiunilor conștiinței asupra lumii materiale. Aici este vorba mai ales despre efectele la nivelul domeniului cuantic, sub-atomic, în care s-au efectuat numeroase experimente specifice. Ca urmare a unor experimente repetate de foarte multe ori, și efectuate de mai multe echipe de fizicieni, „legile mecanicii cuantice nu ar fi fost posibil să fie formulate corect fără a face referire la conștiință”, arată Eugene Wigner.

2016111401a

Documentul CIA

Documentul CIA intitulat „Cronologia unor cercetări recente despre unele funcțiuni excepționale ale corpului uman în Republica Populară Chineză” descrie preocupările autorităților chineze în parapsihologie (vedere la distanță, telepatie, psihikinezie). De notat că și guvernul SUA a avut (și, probabil, încă mai are) programe pentru cercetări în domeniul parapsihologic.

Un alt document CIA, de același tip, este intitulat „Cercetări despre abilități paranormale pentru spargerea barierei spațiale” și descrie același gen de experimente. Acesta a fost obținut în urma unei solicitări de acces la informații în numele Libertății de Informare (o lege americană ce permite accesul la informații clasificate printr-o solicitare scrisă). Documentul descrie cercetări efectuate pe anumiți oameni care au abilități speciale de către echipe de mii de oameni de știință din mai multe guverne de mai mult timp.

Deși documentul apare disponibil pe site-ul CIA aici, el totuși nu poate fi accesat, însă grație arhivei internetului (un ONG din San Francisco dedicat libertății informației) el este ușor accesibil oricui aici. Detaliile experimentelor au fost de asemenea publicate de către Federația Oamenilor de Știință Americani la această adresă.

Iată mai jos o scurtă prezentare a documentului:

 • în anul 1979, o revistă de cercetare chinezească (Ziran Zachi – Jurnalul Naturii) a publicat un raport despre „recunoașterea non-vizuală a unor modele” în care erau confirmate numeroase funcțiuni ale corpului uman. Ca urmare, a fost înființată o organizație neoficială preliminară pentru a studia astfel de fenomene sub îndrumarea revistei.
 • în anul 1980, Jurnalul Naturii împreună cu Asociația de Știință a Corpului Uman din China a organizat o conferință de parapsihologie în Shanghai la care au participat numeroși cercetători din peste 20 de institute și universități
 • în 1981 au fost înființate peste 100 de centre de cercetare pentru a studia copiii ce aveau abilități speciale și capacități mentale de excepție, sub îndrumarea a peste 100 de cercetători specializați
 • în anul 1982, Academia de Științe Chineză a sponsorizat o audiție publică în Beijing (Pekin) unde peste 4.000 de cercetători au aflat despre numeroase cazuri de abilități parapsihologice. Documentul arată că singura concluzie unanim acceptată la acea întâlnire a fost aceea că dovezile științifice arătate acolo nu sunt suficiente. Următorul punct este cel mai important din document.
 • în aprilie 1982, a fost organizat un test de către Comitetului Național de Știință al Partidului la Colegiul Profesoral din Beijing. Au participat cercetători din ambele tabere. Rezultatele au fost negative, cu excepția a câtorva subiecți, unul dintre ei fiind Zhang Baosheng.

După aceasta, doi cercetători chinezi, Chen Hsin și Mei Lei, au ținut o prelegere despre el la o Convenție organizată de Asociația Parapsihologilor împreună cu Societatea pentru Cercetări Psihice. Convenția a avut loc la Universitatea Cambridge.

În anul 1983, ”au fost efectuate o serie de experimente de psihokinezie avându-l ca subiect pe Zhang Baosheng, conduse de 19 cercetători sub îndrumarea prof. Lin Shuhang de la Departamentul de Fizică al Colegiului Profesoral din Beijing”.

După ce toate acestea au devenit cunoscute public, în anul 1984 Zhang Baosheng a devenit subiectul unor experimente conduse de o echipă de cercetători militari din domeniul PSI.

Ce puteri avea Zhang Baosheng?

Una dintre abilitățile lui Zhang Baosheng era aceea de a putea să mute anumite obiecte mici din interiorul unor containere sigilate, în afara acestora. Teleportare?

Lin Shuhuang a studiat abilitățile acestui om timp de 6 luni și a descris experimentele astfel:

 1. mici bucățele de hârtie erau introduse în tuburi care apoi erau sigilate;
 2. după 5 minute, în care toți cercetătorii observau asiduu și chiar înregistrau video experimentul din mai multe unghiuri vizuale, cumva toate acele bucăți de hârtie au apărut in afara (exteriorul) tubului, în ciuda faptului că tubul era în continuare sigilat și având integritatea menținută;
 3. el a reușit să repete acest tip de experiment făcut cu agrafe pentru foi de hârtie, și cu mici insecte vii;

În 1987, cercetători de la Institutul Medical-Spațial au publicat o parte din experimentele lor ce arătau înregistrarea video realizată la foarte mare viteză (400 cadre pe secundă) în care o pastilă / drajeu medical trecea prin peretele unui tub de sticlă sigilat, fără a deteriora tubul.

Un alt experiment realizat cu suuces de către Zhang, arată:

Un dulap de lemn de dimensiunile 120 x 180 x 60 cm a fost folosit ca și container sigilat. Mai multe foi de hârtie dar și plăci de carton marcate unic au fost așezate în dulap pe raftul de sus. Fără a deschide dulapul și fără a-l distruge, Zhang a fost capabil să scoată obiectele din dulap și să le pună înapoi. Aceasta arată că și atunci când este vorba despre containere mai mari și mai solide este posibil același efect, deși în aceste cazuri a fost necesar un efor mai mare.

Zhang nu era singurul

Conform lui Eric Davis, un document publicat de Federația Oamenilor de Știință Americani provenit de la arhivele Forțelor Aeriene ale SUA, arată că Shuhang face referire la mai mulți copii care puteau teleporta mici obiecte materiale dintr-un loc în altul: este vorba de ceasuri de mână, muște și alte insecte vii, micro-transmițătoare radio în funcțiune, hârtie fotografică, etc. Participanții nu atinseseră obiectele deloc. Acesta este un caz important deoarece era nevoie ca un astfel de Raport NE-SECRET al Departamentului Apărării să ajungă public.

2016111401cConform lui Dean Radin, cercetători științifici de la Institutul de Științe Noetice eu efectuat experimente ce implicau teleportarea prin comandă mentală a unor mici bucăți de hârtie aflate în interiorul unor containere transparente din folie de plastic, sigilate. Toate acestea au fost publicate într-un raport din 2010 scris de chimistul Dong Shen. Dar ceea ce este mai interesant este că aceste metode au fost predate altora care au reușit să obțină același efect în 40 % din cazuri.

”Evaluarea detaliilor și a credibilității acestor studii este dificilă deoarece multe din rapoarte sunt scrise exclusiv în limba chineză. Tehnicile folosite nu au fost încă raportate în afara Chinei, iar metodele experimentale folosite în aceste teste nu par să fie suficient de riguroase comparativ cu cele din Occident” – Dean Radin

”Rezultatele experimentelor de teleportare chinezești pot fi explicate foarte simplu prin prisma fenomenelor conștiinței umane care acționează cumva pentru a mișca obiectele de test într-o a patra dimensiune astfel încât aceste obiecte par să treacă prin pereții materiali solizi ai containerelor în care se află fără să îi distrugă” – Eric Davis

Un alt exemplu faimos vine dintr-un studiu publicat în Jurnalul American de Medicină Chineză (disponibil la Biblioteca Națională de Medicină a SUA). Studiu demonstrează o capacitate specială a unei femei care făcea să accelereze germinarea anumitor semințe cu scopul de a obține varietăți mai rezistente din acele plante.

Chulin Sun este o femeie cu abilități excepționale. Ca membru în Institutul de Cercetări Științifice Somatice din China, ea practică Qi-Gong pentru a învăța cum sa-și folosească energia Qi prin puterea minții. Chulin Sun poate să inducă semințele plantelor să germineze mai repede, obținând germeni de câțiva cm în numai 20 de minute. Ea a făcut astfel de demonstrații în mai mult de 180 de ocazii la diferite Universități și Institute de Cercetare atât din China (inclusiv în Taiwan și Homg Kong), cât și în alte țări (Japonia, Thailanda, Malaezia, etc.). Remarcabilul efect al germinării semințelor a atras atras atenția unui mare număr de cercetători.

Destul de remarcabil, nu-i așa? Dar cum face Sun ca să obțină asta? Se pare că ea mai întâi intră într-o stare specială de conștiință similară cu transa, apoi de acolo face ca să accelereze germinarea semințelor în numai 20 de minute (în loc de 3-4 zile, în mod natural), obținând germeni de 8-10 cm înălțime. Studiul arată apoi:

Se crede că energia Qi pe care ea o direcționează către semințe face ca să se modifice structura unei gene din ADN-ul semințelor, genă care este corelată cu exprimarea în fapt a puterii potențiale din semințe (proces cunoscut ca germinare).

2016111401e

Este evident ca domeniul acesta de cercetări merită să fie privit cu toată seriozitatea și atenția, altfel de ce oare sunt alocate sume importante de către guvernele lumii pentru a studia aceste fenomene, totul sub umbrela secretoasă a cercetărilor militare?

Aceste rapoarte arată clar că există oameni cu abilități speciale, și că CIA știe despre acest subiect având rapoarte detaliate. De asemenea, în timp ce știința oficială refuză să ia în considerare aceste realități, există suspect de multe Proiecte de Cercetare militare în acest domeniu.

Priviți ce găsim în acest raport:

”Decizia a fost anunțată de Hu Yaobang, Secretar General al Partidului. Subiectul abilităților speciale ale corpului uman a fost interzis ca subiect de cercetare oficial, dar unui mic grup de cercetători i s-a permis să își continue lucrările și să raporteze rezultatele într-o publicație cu circulație internă. Mass-media a fost solicitată să NU publice nimic pe acest subiect. A fost sistată orice formă de finanțare oficială pentru aceste cercetări.”

În aceste condiții întrebați-vă DE CE Zhang Baosheng a devenit subiectul cercetărilor de ordin militar fiind aflat tot timpul la dispoziția cercetătorilor?

Este clar că subiectul abilităților speciale este extrem de serios luat în considerare în cadrul acestor Programe Secrete, deci cum se poate explica atitudinea negativă a mass-mediei oficiale pe acest subiect?

Adevărul este că NU aceste programe sunt neinteresante sau false, ci că guvernele lumii au tot interesul să mențină secrete astfel de informații deoarece ele beneficiază de finanțare prin așa-numitele Bugete Negre (care nu sunt cuprinse în nici un Plan Bugetar al vreunui guvern, fiind astfel ascunse de public).

2016111401d

1,595 total views, 0 views today

Print Friendly, PDF & Email
Majoritatea cititorilor au spus că articolul este Extraordinar.
Ce părere ai despre articol?
 • Extraordinar 
 • Interesant 
 • Util 
 • Plictisitor 
 • Eronat 

Recomandă prietenilor:

Fii primul care comentează despre "CIA confirmă existența unor oameni cu abilități speciale care pot face ‘chestii imposibile’"

Comentează, te rog

Copyrighted Image

CIA confirmă existența unor oameni cu abilități speciale car…

de Florentin Udrescu durată: 8 min
0
Free Web Hosting